Ez elég/nem sok egy napra? Nem fogyni szeretnék, csak megtartani a súlyomat
kb. 170 cm vagyok, 44 kg. és légyszi ne gyertek azzal,hogy inkább híznom kéne, nem szeretnék, de tényleg!
reggeli: 1 szelet tk. kenyér(toast)+ 1 főtt tojás+kicsi felvágott
tízórai: szendvics, 2 szelet ugyanolyan kenyérből, zsírszegény sajt (2 szeletnek felel meg normális méretből), csirkemellfilé
ebéd: étel házhozszállítótól rendelem, norbis, vagy sima diétás, annak a felét eszem meg (átl. 500-600 kcal az egész adag)
nasi: 50g pirított szójabab, de van,hogy ehelyett fél zacskó ropit eszem:S (125g)
napközben eszem 3-4 almát.
előre is köszi
Miért nem akarsz hízni? Tizenhat éves vagy, remélhetőleg nőiesedsz. Kerekebb lesz a csípőd, a karod, a melled is, meg a hasad. Ettől fogsz felnőtt nőnek kinézni. Ne akarj örökké süldő lánynak látszani!
A nőiesedés reméljük súlygyarapodással is jár.
A csípőcsontok is megváltoznak, 17 évesen széjjelebb csúsznak.
Nagyon kevés amit eszel, de reméljük azt jól hasznosítod. Mindig ilyen girhes voltál?
Nem szeretsz enni? Mert úgy írsz, mintha folyton szoronganál rajta. Én nagyon szeretek enni. Ideális a súlyom. egyél valami zsírosabbat, szaftosabbat is! Vagy nem kívánod? Talán az epéddel van baj. Egyél akkor sok ecetes savanyúságot a zsíros ételekhez!
Nassolni meg nem kell!
A 3-4 alma jó.
Balettos vagy?
Lényeg, hogy mindig élvezd az étkezést, mindig laza legyél!
MI a vacsora?
Itt egy normális menü:
Reggeli
2 főtt tojás, két pirítós, vajjal, mézzel, citromos tea, paradicsom paprika, felvágott
Tízórai: Keksz, alma
Ebéd: Zöldborsó leves, rántott hal krumplival, uborkával, egy kocka csoki vagy kávé
Uzsonna: májkrémes kenyér, tej
Vacsora: lecsó, alma
"nem tudom...csak nyári szünet óta híztam egy kilót..mondjuk centiben nem látszik persze, szóval lehet,hogy izom,mert azóta többet mozgok..de én tényleg nem szeretnék hízni..max izmot, de azt se sokat, mert nagyon tetszik a vékonyság"
Az a helyzet hogy mint írtam túl keveset eszel. Mivel a szervezeted éhezik gyakorlatilag (kár is szépíteni) ezért visszatartja a zsírt. Ezért van az hogy ha nem eszel rendesen akkor zsírból fogyni nem lehet - ellenben izomból lehet. Ha izomba nőttél volna akkor az látványos lenne (és szép), viszont ha nincs rajtad izom, akkor a testednek nem lehet túl szép formája!
Na tessék, itt egy dietetikusok által összeállított menü. Ezzel összehasonlíthatod:
hétfő
narancslé 3 dl, krémsajt 6 dkg, kenyér 10 dkg, paradicsom zöldbableves, szezámos pirított csirkemáj, petrezselymes burgonya, uborkasaláta szőlő pirított kenyér, zelleres vajkrém, aludttej 3 dl, zöldpaprika
kedd
tejeskávé 3 dl, 2 briós, sárgabaracklekvár lebbencsleves, grill-virsli, kelkáposzta-főzelék, rozskenyér 1 zsemle, 1 kockasajt, zöldpaprika paradicsomos szardínia, rozskenyér 10 dkg, tea, körte
szerda
tej 3 dl, kapros túrókrém 8 dkg, barna kenyér 10 dkg, pritamin vegyes gyümölcsleves, rakott karfiol görögdinnye szilvásgombóc, tea
csütörtök
tea, tavaszi felvágott 5 dkg, margarin, kenyér 10 dkg, zöldpaprika karalábéleves, bolognai spagetti, körte gyümölcsjoghurt, zabpehely tojásomlett, tökfőzelék, kenyér, alma
péntek
kefir 2 dl, Tenkes sajt, margarin, barna kenyér, paradicsom paradicsomleves, zöldséges vagdaltszelet, burgonyapüré, káposztasaláta főtt kukorica gépsonka 5 dkg, margarin, zöldpaprika, barna kenyér, görögdinnye
szombat
tea, virslis lecsó, rozskenyér 10 dkg lencseleves, vargabéles szőlő rántott patisszon, petrezselymes rizs, joghurtos uborkasaláta
vasárnap
tea, 2 főtt tojás, margarin, kenyér, zöldpaprika csirkehúsleves, párolt csirkemell, burgonyafánk, szilvamártás őszibarackos csokoládépuding melegszendvics, almás kukoricasaláta, tea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!