Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Suliba milyen diétás ennivalót...

Suliba milyen diétás ennivalót vihetek?

Figyelt kérdés

Nemszeretnék minden délelott kenyeret, párizsit, stb. enni, mert diétázom, ami itthol megy, de nemtudom, hogy suliba mit vihetnék?

Aki volt már ilyen helyzetben vagy tudna segíteni, kérem irjon :)

2013. márc. 26. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez a problémám. :/ tegnap vittem nyers répát,és nyúlat játszottam,ma viszont retket,túrót vittem,hát ne tudd meg.. bújkáltam,hogy ne cikizzenek kaja miatt!Mikor nap,mint nap eszik mellettem a pizzát,pitét,nutellát,meg ami jöhet,én könnyes szemmel bevonulok a mosdóba és ott elrágcsálom amit viszek magammal.szerintem vigyél gyümölcsöt,bár az almát meg fogod unni egy kettő,szerintem,de van más gyümi is :) vagy vihetsz főtt borsót,barna rizsát is.Lehet rosszakat irtam,akkor sajnalom.:/
2013. márc. 26. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

#1: Én speciel sosem unnám meg az almát, rengeteg fajtája van :D Csak megéheznék tőle.

Kérdező, nem tudom, miket eszel.

Én teljesen tudnék vinni ilyen kis mikrós tojásmuffint, legalábbis én így nevezem. Tojás, lenmag és mák van benne, én szeretem nyers zöldségekkel :) Az azért már laktat valamennyire s elég sokmindent beviszel vele, elvégre a test nem a kalóriaszámmal megy, fontos, hogy megkapja a szükséges anyagokat. Ez pedig dúskál bennük.

2013. márc. 26. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
en pl viszek a suliba 2-3almat es 1 narancsot .. vagy vajaskenyeret uborkaval vagy joghurtot vagy kekszet vagy vannak olyan kis kiflik amin magok vannak az is nagyon jo
2013. márc. 27. 05:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia:). Én abonettet szoktam magában enni és max. viszek még hozzá egy almát.:)..vagy vihetnél natúr joghurtot.
2013. márc. 27. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen zöldség, bármilyen hús jó lesz. Kis dobozkában, összevágva :)
2013. márc. 27. 11:03
 6/6 anonim válasza:

en reggelire viszek egy szelet rozskenyeret es osszevagva repat,uborkat,paprikat es szerintem nem ciki

es meg egy kozepes meretu almat

16/l

2013. márc. 27. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!