Nemszeretnék minden délelott kenyeret, párizsit, stb. enni, mert diétázom, ami itthol megy, de nemtudom, hogy suliba mit vihetnék?
Aki volt már ilyen helyzetben vagy tudna segíteni, kérem irjon :)
2013. márc. 26. 22:11
1/6 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a problémám. :/ tegnap vittem nyers répát,és nyúlat játszottam,ma viszont retket,túrót vittem,hát ne tudd meg.. bújkáltam,hogy ne cikizzenek kaja miatt!Mikor nap,mint nap eszik mellettem a pizzát,pitét,nutellát,meg ami jöhet,én könnyes szemmel bevonulok a mosdóba és ott elrágcsálom amit viszek magammal.szerintem vigyél gyümölcsöt,bár az almát meg fogod unni egy kettő,szerintem,de van más gyümi is :) vagy vihetsz főtt borsót,barna rizsát is.Lehet rosszakat irtam,akkor sajnalom.:/
2013. márc. 26. 22:31
2/6 anonim válasza:
#1: Én speciel sosem unnám meg az almát, rengeteg fajtája van :D Csak megéheznék tőle.
Kérdező, nem tudom, miket eszel.
Én teljesen tudnék vinni ilyen kis mikrós tojásmuffint, legalábbis én így nevezem. Tojás, lenmag és mák van benne, én szeretem nyers zöldségekkel :) Az azért már laktat valamennyire s elég sokmindent beviszel vele, elvégre a test nem a kalóriaszámmal megy, fontos, hogy megkapja a szükséges anyagokat. Ez pedig dúskál bennük.
2013. márc. 26. 22:54
3/6 anonim válasza:
en pl viszek a suliba 2-3almat es 1 narancsot .. vagy vajaskenyeret uborkaval vagy joghurtot vagy kekszet vagy vannak olyan kis kiflik amin magok vannak az is nagyon jo
2013. márc. 27. 05:19
4/6 anonim válasza:
Szia:). Én abonettet szoktam magában enni és max. viszek még hozzá egy almát.:)..vagy vihetnél natúr joghurtot.
2013. márc. 27. 10:02
5/6 anonim válasza:
Bármilyen zöldség, bármilyen hús jó lesz. Kis dobozkában, összevágva :)
2013. márc. 27. 11:03
6/6 anonim válasza:
en reggelire viszek egy szelet rozskenyeret es osszevagva repat,uborkat,paprikat es szerintem nem ciki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!