Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Borzalmasan kívánok valami...

Borzalmasan kívánok valami édességet. Van valami tippetek, ami nem hízlal nagyon, de finom?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 18:33
 1/4 anonim válasza:
Egyik barátnőm, aki szintén fogyózik ilyenkor összekever egy kis sovány túrót tejföllel, édesítővel, és ad hozzá némi gyümölcsöt, esetleg mazsolát. Próbáld ki! Itt találtam valami hasonló receptet is: [link]
2013. márc. 26. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A body.builderen a múltkor volt valami hasonló édesség a gasztro rovatban, valami palacsintaféle.
2013. márc. 26. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én barackpudingot csináltam az előbb (steviás barackpüré chia-maggal), ehhez mondjuk kellenek bizonyos alkatrészek... A püré nekem sajátom s majdnem elég édes magában is. De a chia-mag sokat tud emelni rajta. Szuper.

Nekem egyébként ilyenkor jó az aszalt datolya, mert az olyan édes, hogy nem tudok 3-5 szemnél többet enni :) Ami nem tudom, kinek sok, nekem nem.

Elvagyok egy pici naranccsal és vmilyen édesítővel (én erre mézet használok, de mivel van édes az alapanyagok között, lehet, hogy steviával is működik) kikavart tojással is, de egyesek nem esznek nyersen tojást. Én igen.

A nyers csokipuding már kalóriadús, de egyszerű és finom (banán, méz, kakaó) :D

2013. márc. 26. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Végül kikevertem egy kis túrót tojással meg édesítővel, rá egy kis vaniliaaromát.

Köszi a válaszokat!

2013. márc. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!