Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sport mellé milyen fogyókúrá...

A sport mellé milyen fogyókúrát válasszak?

Figyelt kérdés

hogyan fogyhatnék le, hogy a combom, felkarom és a hasam vékonyabb legyen? a mozgás meg van.. de nem tudom milyen fogyókura legyen mellé?! én 5-10 kg-ra gondoltam. Letudnátok írni hogy mit egyek reggelire, ebédre és vacsorára?

tudom hogy a kenyeret, cukrot... stb hanyagolnom kell

főleg combról akarok fogyni

2013. márc. 26. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell fogyókúra.

Húsokat és zöldségeket egyél, és ne édességeket. Nem is értem, hogy ez miért annyira nehéz sokaknak :)

Nem kell betolni a kenyeret, pufirizst, kekszet, sütit, tejet, joghurtot vagy éppen ami az ember elé kerül, mert igazából zöldségeket és húsokat kellene ennünk. Hogy éppen milyen divat van, zsírkerülés vagy éppen nagy danone joghurtevés az tök mindegy, mert a divatok nem az emberi szervezet igényeit követik..

Elő kell venni a paprikát, paradicsomot, retket, káposztát, salátát, sonkát, kolbászt (meg ami húst szeretsz) tojást stb. és enni reggelire is, ebédre is, vacsorára is.

Érdemes a gyümölcsözést nem túlzásba vinni, olajos magvakat 'desszertnek' sütemények vagy egyéb töltelékkaják helyett. Nem hiszem hogy nagyon nehéz lenne :)

2013. márc. 26. 12:26
 2/2 poiu ***** válasza:
Tedd, amit TaplalkozasHarcmuves javasol. Egyelőre 2:0!
2013. márc. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!