Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ilyen combom?

Hogyan lehetne ilyen combom?

Figyelt kérdés
[link] :3 ♥ jelenleg ilyen: [link] második képen lévő combok..nagy,vastag,és olyan lötyi :/
2013. márc. 25. 20:23
 1/9 anonim válasza:
noooormááális,margit?
2013. márc. 25. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Jó combod van, ha az 1. képhez hasonló.
2013. márc. 25. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem egy megfelelő diéta és mondjuk esti torna, vagy futás segíthet elérni a célod. :) Nem kell egészségtelen diéta, mega extra bogyó, koplalás, vagy személyi edző napi 6 konditeremmel. Kitartás és akaraterő kell, hogy mondjuk minden másnap elmenj futni, esténként pedig minden nap igenis megcsinálod a láb emelgetést, este 6 után már egy szelet csokit se engedsz meg magadnak, stb. :)
2013. márc. 25. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
(A kérdezőnek nem az elsőre hasonlít a lába. Írt egy kettőspontot a második kép elé, emberek. :) )
2013. márc. 25. 20:36
 5/9 A kérdező kommentje:
haaaaa az én combom lenne az első képen lévő én bef.... :D ám köszi válaszokat! :)
2013. márc. 25. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

Sok zöldség, hús, rendszeres edzés (lehetőleg ugye nem futkosás meg flabélos vagy éppen divat akármi, hanem teljes testre: guggolás, kitörés, fekvőtámasz, has-hátizom erősítés) a BodyrockTV videók változatosak.. jók edzésnek.

kenyér-tej-zab-müzli-cukor-(stb.) elhagyása.

2013. márc. 25. 20:49
 7/9 anonim válasza:

jaaa,bocsi félreértelmeztem.nem szóltam.

(1.voltam)

2013. márc. 25. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Hány éves vagy? Ha 30-körüli akkor majd egy új életben....,-ha húszas akkor diéta,torna kb félhalálig...
2013. márc. 25. 23:51
 9/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok :)
2013. márc. 26. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!