Lehetséges hogy mindenkinek máshogy áll hogy hány kiló?
Figyelt kérdés
én szeretnék fogyni...főleg fenékből...heti hánysztor elég tornázni vagy futni hogy viszonylag gyorsan észre lehesvenni a változást??illetven melyik a jobb a torna vagy a futás?2009. szept. 17. 19:28
1/4 A kérdező kommentje:
milyen gyakorlatokkal lehet formálni a popsit és a comb belső részét?
2009. szept. 17. 19:59
2/4 anonim válasza:
Én a fő kérdésedre válaszolok. Igen lehetséges, ugyanis nem mindegy hogy 160 cm magas vagy és 70 kg, vagy pedig 190 cm vagy és 70 kg. A másik dolog pedig, hogy valakinek minden a fenekére megy, valakinek a hasára, valakinek pedig az arca kerekedik ki.
3/4 anonim válasza:
igen és nagyon sokat számít az ember váza is és a csontsűrűsége és annak súlya...pl. az egyik barátnőmmel ugyanolyan magasak vagyunk és a súlyunk is ugyanannyi ő mégis vékonyabbnak nézki ,mert kicsi mellei vannak és kerek popsija és nekem ahozképest nagy melleim vannak 70b-c ,viszont a popsim lapos..ő 50kgosan vékony én 50kg-osan husos vagyok..mindne az alkattól függ..
4/4 anonim válasza:
Így van. sajnos én például mindig több kilónak nézek ki minta amennyi valójában vagyok, mert minden felesleg a pocakom körül rakódik le.. :( Egyik barátnőm még pár kilóval több is mint én, nagyjából egy magasságúak vagyunk, de ő nőies helyeken gömbölyű és a hasa lapos, és vékonyabbnak néz ki mint én :S..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!