Hogyan tudnám eltüntetni a zsírpárnáimat edzés nélkül? (konkrét javaslatokat várok, vagy betartható diétát)
Orvos szülők, egó. Puszi a talpamra, a kedvenc embertípusom vagy.
Koxos olimpikonokkal példálózol? Nem érv.
Nagyon nagyon téveszmékben élsz, de elmondom miért. Azért, mert a sport- és táplálkozástudomány tele van dogmákkal. A dietetikusok bármilyen hülyeséget hajtogatnak, az hivatalos lesz.. ugyan ez van orvosokkal is.
De ennyire nem bonyolult a kérdés, a sportot NEM EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSRE és nem is FOGYÁSRA találták ki. Amikor a versenyző szúrja a sz.ar gyógyszert magába, akkor b@romira nem az egészségen jár az esze. De amikor a hobbi footballista, futó vagy akárki térde fáj, szétmegy, az sem az egészség nevében történik..
Tudod milyen mozgás szolgálja az egészséget? A JÓGA, QIGONG, Jóga alapú gyógytornák... Taichi. Nem a sport.. miért erőlteted ennyire a sportot? Fanatikus és beképzelt lehetsz. Egy sportoló nem kellene, hogy a sportot lássa nagy csodaszernek, merthogy a sportot nem gyógytornának tervezték..
Nem bírom amikor értelmetlen fanatizmussal nyomatnak valamit, ráadásul.. ki vagy te? Hallottál valamit a szüleidtől, és azt szentírásnak veszed? Mindenben igazuk van, mi? :)
Tanulj még kicsit kételkedni, és nyitott elmével élni, ennek sok hasznát fogod látni a jövőben..
Kérdező kicsit téveszmékben vagy, diéta alatt nem fogsz izmot növelni, jó esetben is csak kevés izmot veszteni, ettől nem kell tartanod.
Konkrét választ pedig kaptál, ha rákerestél volna a szálkásító diétára, vagy esetleg olvassuk el mi és fogyjunk is le helyetted?
tudod, nincsen jogod ítélkezni. fogalmad sincs se rólam, a családomról meg aztán végképp nincs, és nem tűröm, hogy becsmérelj bárkit is közülük. hogy beképzeltnek gondolsz? mi alapján? én csupán maximálisan jót akartam a kérdezőnek. mert elmondtam a véleményem és amibe hiszek?
tudod, kívánom, hogy tudd meg, mit tud nyújtani a sport!
és hogy érezd át, hogy (a tévhiteddel ellentétben) milyen egészéget tud adni!
hm.. futó, futballista. tudod, a nem élesben szerzett sérüléseknek lelki oka van. de ebbe nem megyek bele. és hidd el, a szervezete így is baromira rendben van. meg ha ránézel egy kisportolt emberre, és egy kövér egyénre.. mégis mi jut eszedbe? hm? vajon ki él egészségesebb életet? ha diétával probál meg lefogyni? hmm? ugyanez.
fanatikus? ezzel csak büszkévé tettél! hogy ki vagyok én? hallani fogod majd még a nevem..!
és ha a szüleimnek más lenne a véleménye, hidd el, akkor is a sportban találtam volna meg önmagam. undorító volt ez a mondatod, hogy a szüleimnek mindenben igaza van.. nem kezdem kifejteni, hogy miért. te is tudod. ezután nem fogok reagálni semmire, mert tisztán kivehető, hogy az intelligencia szintünk különbözik.
kérdező, ne haragudj, de te soha életedbe nem fogsz lefogyni. ha diétával le is fogsz kínkeservesen. egy csoki. és már vissza is jött nem kevés.
viszlát
Hali. Vagy viszlát.. a tévében :)
Kérdező, ahogy írta a büszke sportoló, az edzés kell. Az emberi szervezet mozgást igényel, máskülönben megbetegszik. Legalább annyira, mint az értelmetlen sportok gyakorlása közben megbetegedhet.. idővel.
De szerencsére ahogy létezik mozgás, amihez a testünk alkalmazkodott, úgy létezik edzés is, amit a képességeink tökéletesítésére hoztak létre, az egészség erősítésére anélkül hogy közben másokkal kelljen versengeni, vagy az ízületeidet tönkre tennéd.
És persze egy csokitól nyilván senki sem hízik el, amitől egy ember elhízhat, attól pedig sajnos egy sportoló is :/
TE KOMOLYAN ENNYIRE HÜLYE VAGY? egy sportoló hogy a csába hízna el egy csokitól??? kb 5 perc alatt elégetjük. meg alapból teljesen másképp van már kialakulva minden, az izmok ezeket felhazsnálják. ha meg vki lefogy diétával, fellép a jojoeffektus. Osztod itt a hülyeségeidet h a sport nem egészséges meg szar, személyeskedtél is az előttem szólóval(akinek egyébként mindenben igaza van) Akkor hadd tegyem én is. gondolom abba a kategoriába tartozol aki 5 métert nem tud futni a busz után. lusta szarok. igen? jóga? buzoljál a szaros jógáddal, miaz? te antikrisztus neked nem tűnt még fel h csak azok diétáznak akik lusták futni egy kört?
kérdező, te meg maradsz dagadt.
Bali, szégyen vagy.
Nem a személyeskedéssel van baj, mert lehet egymást tisztelve, kulturáltan is írni, és semmi probléma nem lenne vele.
De tebeléd mi ütött így kedd délben? Buta tuskó, legalább a sportolókra ne hoznál szégyent! Gondolkodj már el, hogy az értelmiségi sportolókra milyen fényt vet az idióta, primitív, gyűlölködő dumád! Normális vagy?
Egyébként fogalmad sincs az emberi szervezet működéséről, az elhízással kapcsolatos betegségek, sőt rengeteg civilizációs betegség nem a sport hiánya miatt alakul ki, hanem a kóros táplálkozási szokásoktól. És ezek a sportolókat is érintik. Tök mindegy, hogy valaki szeret időre futkosni, semmivel sem lesz előrébb.. nem lesz egészségesebb, nem lesz több. Legfeljebb a kisebbségi komplexust enyhíti, ha valaki csúcsidőt fut.. úszik, gólt lő, akármi.
Valójában a mozgásnak az egészséget kellene szolgálnia. Vagy.. én például emellett, mivel nem futkosok buszok után.. hát olyan mozgást fejlesztettem, amivel ilyen idegesítő primitív kis majmokat ketté csapok. Esetleg egy életre kiherélem őket. Ez mennyivel mókásabb már mint a sportolgatás? :))))
Nem vagyok mozgásellenes, csak nagy ívben teszek a sportolók egójára, és a 'sporttudomány' dogmáira. Engem a valóság érdekel, a valóságban pedig a sport csak szórakozás, sportok helyett pedig el kellene terjeszteni az értelmes, egészséget támogató mozgásformákat az emberek között. De hát, ez nem nagyon lesz jellemző, nekem mindegy is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!