Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tartjátok meg az elért...

Hogyan tartjátok meg az elért súlyt nagyobb súlyveszteség után?

Figyelt kérdés

Olyanok tanácsaira lennék kíváncsi akik nagyobb súlytöbblettől szabadultak meg (10 - 20 vagy több kg), és tartják a súlyukat.

Légyszi írjátok mi meg mi a módszeretek a súly megtartására (úgy hogy fogyni se fogyjak tovább, de ne is hízzak vissza), illetve, hogy mennyit fogytatok le.

Attól félek, hogy ha abbahygaom hízni fogok, ha folytatom ezt amit eddig, akkor meg túlságosan lefogyok. Az ideális súlyom szeretném megtartani.

Nagyon szépen köszömöm előre is a segítséget! :)

2009. szept. 16. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 30 kilót fogytam. Kerülöm a cukros és finomlisztes dolgokat. Néha azonban becsúszhat, de utána kevesbbet eszek, hogy kompnzáljak. Tulajdonképpen az Update módszerrel tartom a súlyom már vagy 6 éve.
2009. szept. 16. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én egy picivel többet eszem. Vagy inkább úgy mondom, hogy most már délben eszek egy kis szénhidrátot is. A többi kajám ugyanaz, és sportolok is mellette. Így, többlet kalóriát le is mozgom. Nem fogyok, de nem is hízom.
2009. szept. 17. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos oda kell figyelni, hogy mit eszünk... Én 12 kilót fogytam, csak úgy tudom tartani, hogy este nyers zöltség, és napközben is kerülöm a hízlaló dolgokat. Nálam az a gond, h nagyon nem kéne tovább fogyni, szóval az sem megoldás ha nem eszek, viszont ha "elkalandozok" néhány napig, akkor meg ragadnak a kilók.
2009. szept. 17. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!