Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tartjátok Rubint Réka...

Milyen tartjátok Rubint Réka alakját? (képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

ez egy régebbi:

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. aug. 8. 16:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
milyennek
2011. aug. 8. 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Majdnem mindegyik képen nagyon szép.
2011. aug. 8. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg munkát fektetett bele, le a kalappal.
2011. aug. 8. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyaltalan nem tetszik. Es az emberek nagy tobbsege azt mondja sokkal izmosabb mont Beres Alexandra.Le vagyok dobbenve mert szerintem Rubint Reka egy palcikaember Bereshez kepest.De szerintem csak azert mondjak mert Beresnek nagyon erdekes arca van,es igy a testet nem ugy pontozzak ahogy kene.
2011. aug. 8. 16:35
 5/12 bix ***** válasza:
100%

nekem tetszenek az izmosabb lányok, ez ebben a formában tökéletes szerintem. a harmadik barnítós képe azért annyira nem jön be, de a többi szép szerintem.

és ez az az alak amit nagyon kevesen tudnak megszerezni. ez kőkemény edzés, munka, idő, motiváció, kitartás és küzdelem nélkül esélytelen...

2011. aug. 8. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Na igen ez mind szép és jó,de kinek van ideje ilyen alakot kreálni? Rékának jó mert neki ez a munkája.

Amúgy a lába,popsija és a karja az tetszik viszont a hasa valamiért nem...

2011. aug. 8. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:
a hasa fura.:)
2011. aug. 8. 19:42
 8/12 bix ***** válasza:
77%

"de kinek van ideje ilyen alakot kreálni?"

megsúgom annyira nem durva ehhez HASONLÓT elérni. de valahogy a tv nézettségi statisztikái szerint nagyon sok embernek van ideje, mégsem aktívan tölti el....

2011. aug. 8. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Kicsit talán túlzás szerintem, de ízlések és pofonok.

Rékának ez az élete :)

Irigykedni lehet :)

Ő nem az irodai 8 óra, vagy netán az éjszakai 12 óra után ugrik el az edzőterembe, vagy megy a nappaliba a dvd elé mozogni, hanem erről szól az élete.

És igen, le a kalappal :)

2011. aug. 8. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
a mellét megcsináltatta, ezt jobb ha tudod... kicsit túl izmos is szerintem, én nem cserélnék vele.
2011. aug. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!