Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik diétát tartjátok...

Melyik diétát tartjátok előnyösebbnek?

Figyelt kérdés
Azt amelyik szigorúan megmondja mit mikor eszel, vagy azt amelyik szabadabb kezet enged?
2011. máj. 14. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem a 2.:)
2011. máj. 14. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ebből nem lehet megmondani. Mit értünk szabad kéz alatt? Együnk csokit, chipset, igyunk kólát?

Az én bevált módszerem a kettő kombinációja, megmondja, hogy mit mikor eszem (pl. este már csak fehérjét, szénhidrátot főleg reggel stb.), ugyanakkor szabad kezet is ad, hiszen én választhatok, hogy mi legyen az ebéd, nem számolom betegesen a kalóriákat (egyáltalán nem számolom..), nem akadok ki, ha néha megeszem egy fagyit, de ugyanakkor ésszerűségre tanít.

Nekem ez vált be nagyon, és nem diéta, hanem egy új, egészséges életmód.

2011. máj. 14. 14:00
 3/9 (L) Bella (L) válasza:

Anyukám talált egy diétát, ami nagyon beválik. Ezzel igazából ehetsz sokmindent, amit más diéták megtiltanak. Amire mindig oda kell figyelni az este 6 után ne egyél.

A lényeg, hogy a cukor, a fehérliszt, és a zsírokat le kell cserélni másra. Pl. süss magadnak kenyeret otthon bio alapanyagokból és az nem hízlal annyira.

Kerülni kell a rántott hús, és hasonló rántott dolgokat, helyette olívaolajjal csinálj magadnak roston csirkét. A rántott dolgok az olaj és a liszt miatt nemcsak hogy dagasztanak, hanem rákkeltő hatású is.

Cukorból lehet nyírfacukrot használni, vagy mézet pl. teába, kávéba.

Nézz utána: paleolit étkezés (hús az alapja, ehhez jönnek a rostosak, tehát gyümölcs és zöldségek, plusz magvak)

A lényeg, hogy a hagyományos cukorból, lisztből, és olajból készült ételek marhára felhízlalnak.

2011. máj. 14. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem azt, ami megszabja, mit ehetek. Így nem kell gondolkoznom, mit ehetek és mit nem, egyszerűen követem az étrendet. Nehezebb is elcsábulni.
2011. máj. 14. 14:55
 5/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam már ezer félét, de hiába. Mindegyiknek van előnye és hátránya is. Ami nekem egyedül egyenlőre úgy néz ki bevált, az az hogy 13:00 után nem eszem csak ha nagyon kínlódom (jön a savam felfelé mert nincs ami lefoglalja) akkor ezeket a tejbe áztatható pelyheket. Ja, és a lényeg 1 hét alatt így lement 5kg.
2011. máj. 14. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Bella ért hozzá nagyon lol

6 után nem evés baromság.

"cukor, a fehérliszt, és a zsírokat le kell cserélni másra" Mi van? A zsírok egy makrotápanyag csoport neve, azt hogy cseréled le?...

"süss magadnak kenyeret otthon bio alapanyagokból" Miért a liszt nem bio? Nem azért rossz a kenyér, mert gyárban csinálják...

"helyette olívaolajjal csinálj magadnak roston csirkét"

Ha sütsz vele kb. tök mind1 milyen olaj, mert elveszíti az értékes részeit...

Paleolit étkezés egy idiótaság.

Az a legjobb diéta, amit be tudsz tartani, mert magadnak állítod össze a saját tápanyag idényednek megfelelően, nem egy előre legyártott egyen baromságot követsz. Viszont azt következetesen betartod.

2011. máj. 14. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem a második jobb
2011. máj. 14. 16:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szabad kezet- arra gondoltam, hogy van választási lehetőséged, nincs leírva, hogy reggelire ezt meg ezt kell enned stb. stb.

2011. máj. 15. 07:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha magadnak állítod össze, akkor nyilván tudni fogod, hogy pl. a csirkehúsból mennyi kell neked, és ez mennyi hallal váltható ki. Ezért mondtam, hogy így kell csinálni, nem egy előre legyártott egyen baromságot követni.
2011. máj. 15. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!