A súlyveszteség mennyire hat (ha hat) a hő tűrésre?
Figyelt kérdés
Konkréten arra lennék kíváncsi, hogy én nagyon szenvedtem a nyári nagy kánikuláktól, az utóbbi évben egy jó 20 kilót leadtam és még vagy 5-öt még le akarok adni nyárra. Jobban fogom majd viselni a meleget? Tapasztalatok, vélemények?2011. máj. 7. 17:57
1/5 anonim válasza:
igen, ez télen is így van.
késő ősszel látok kövér embereket térdnadrágban, pólóba, strandpapucsban flangálni, míg a vékony lányok (én, barátnőim), szétfagyunk 2 pulcsiban, csizmában, kabátban.
míg a strandon a kövér emberek a puszta üléstől is izzadnak..:) szóval igen, sokat számít, a zsírréteg is melegít, egyfajta réteg az is.
2/5 anonim válasza:
bizony. most eléggé ingadozott a súlyom az utóbbi időben és határozottan éreztem!
dec elején 50kg-al majd szétfagytam
febr közepén (még hidegebb is volt) 56kg-al majdmegsültem ugyan abba a ruhába
3/5 anonim válasza:
Hmm, akkor a nagyon vékony lányok egy részének miért van szabadon a melle/pitsája télen-nyáron? Eddig azt hittem, biztos melegük van még mínusz akárhány fokban is, muhaha
5/5 anonim válasza:
Nagyon is,még 20nál kevesebb kilót is meg lehet érezni.
Egyrészt a zsír hőszigetel,másrész ha 20 kilóval kevesebb vagy,akkor a kondiciod is javult (ha sportolsz-remélem igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!