2 hónapos babánál egy hét alatt 100g súlyveszteség mitől lehet?
De nem sír ,hogy éhes lenne,itt mind azt olvasom,hogy vannak jelei mikor már szükség a hozzátáplálás.
És dermatitisze is van,csak anyatejet kaphat egyelőre,teljesen kizárt a tápszer.Bekerültünk az ördögi körbe?
Milyen súllyal született? Az én babám nagy súllyal született és volt egy - két hét, hogy ő is 10dkg-al kevesebb volt, megijedtem, de a dokinőnk megnyugtatott, hogy van ilyen a nagyobb súlyú babáknál.
Én hiszek neki
eszében sem volt tápszert vagy valami mást ajánlani az anyatejen kívül
most 4 hónapos kislány
Hát az nagyon szép súly már most! 10 dkg csökkenés simán lehet egy nagy kaki, pisi, vagy egy evés (esetleg mindhárom) különbségétől.
A helyedbe továbbra is igény szerint szoptatnám, és a jövő héten is megmérném. 2 hét alatt látszani fog, hogy ez tényleges súlyvesztés e.
2. vagyok.
Gyönyörű a súlya. Igény szerint szoptasd és ne stresszeld magad.
Én kislányom 4250-el született, most 4 hónaposan "csak" 6300gr, de a gyermekorvos nyugtat, hogy vannak ilyen időszakok, hogy nem hízik, esetleg fogy a baba, főleg a nagy melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!