Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nagyon nagyra kitágult a...

Ha nagyon nagyra kitágult a gyomrom, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Szóval egy hétig rengeteget ettem... tudom nem mentség, külföldön voltam :(

és degeszre tömtem magam sokszor... akkor az első napokban éreztem hogy tele vagyok, majd elkezdtem nem érezni, hogy tele lennék és simán több tányérnyi kaját is magamba tömtem :(

a baj csak ott van hogy most is ugyanennyit eszek pedig hazajöttem és nem helyi különlegességek vannak, hanem a régi szokásos kaják...

és degeszre tömöm magam :( diétás kajából is, pl.csirkemellből is + zöldségből meg tudok ennyi 2-3 nagy tányérral és nem érzem magam tele és csak eszem és eszem :(

mit tegyek?? érzem, hogy hatalmasra tágult a gyomrom :( mielőtt elmentem külföldre kb 1,5 hete elég volt pl. 1-2 nagy szelet csirkemell + egy közepes tálkányi zöldség.

de most?? 2-3 tányérral sem lakok jól, csirkemellből sem elég.

reggelinél vacsinál ugyanez a helyzet.

Mit lehet tenni ha nagyon nagyra tágult a gyomrom?

2013. márc. 19. 21:47
 1/3 A kérdező kommentje:

Próbáltam:

- sokat inni. ha napi 3 litert nem iszok, (vizet, gyógyteát, sima teát cukor nélkül!!) akkor 3 dl-t se.

- próbáltam rágózni

ezek közül egyik sem vált be!

2013. márc. 19. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg (de ki bírja ezt betartani?) most össze kéne szűkíteni kicsit, ami azt jelentené, hogy egyszerre mindig csak két öklömnyi ételt egyél, akár 2-3 óránként, de egyszerre ne többet, majd pár nappal később leviheted akár egy öklömnyire az adagokat. Tehát inni sem szabad egyszerre fél liter vizet, csak apránként félóránként 1-2 decit.
2013. márc. 19. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak/voltak zabálósabb napjaim, de nekem a 3. napa mindig már összeszűkült a gyomrom.Csak az első két nap a nehéz.
2013. márc. 20. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!