Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózok és beteg vagyok, ma...

Fogyózok és beteg vagyok, ma ezeket ettem hízok majd? Mit tegyek semmi túrót meg húst nem bírok megenni, nagyon fáj a gyomrom?

Figyelt kérdés

Most keltem fel, nagyon fáj a gyomrom apum hozott ilyen bio bulátát abból ettem 150grammotaz kb 600kcal meg most lehet hogy eszek egy kis májgombóclevest az jó forró most lett kész meg 2db tojásfehérjét

mennyit hízok

ha az számít valamit megettem elmentem wc-re és sajnos ki is jött

amúgy fejfájás, szédülés, remegés, kiszakadó gyomor érzés, hidegrázás a tünetek

frontérzékeny vagyok, azért most ettem mert éjjel 2kor felébredtem de nem bírtam felállni annyira fáj a gyomrom, reggel 6felé azt bealudtam és most ettem

tudom hogy ch-t csak 12ig lehet fogyasztani sőt még akkor se sokat, de ez ma így jött ki

sportolni ma tuti nem fogok

mindeig normálisan eszem, figyelek mindenre nincs rossz alakom de jó se 168/56

2013. márc. 13. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha így fáj a gyomrod menj orvoshoz, ő megmondja majd, hogy mit ehetsz.
2013. márc. 13. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha beteg vagy, akkor tilos kalóriát számlálni!
2013. márc. 13. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, gyógyulj, relaxálj, amennyire a betegséged engedi, ne gondolkodj már ilyeneken. Főleg, hogy úgy néz ki, ez az a betegség, ami tuti nem enged hízni, még energiád sem lehet elég így :(

Ahogy elnézem, könnyebb dolgokat eszel, az jó irány... Próbálj a testedre hallgatni, mit kíván, hátha segít. Mert nem biztos, hogy tudsz fogni egy táplálkozáshoz jól értő orvost (aki még az egyéni jellegzetességeidet is figyelembe tudja venni).

2013. márc. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!