Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnám eltüntetni a...

Hogy tudnám eltüntetni a "cicieimet"?

Figyelt kérdés

19 éves 180 cm-es 85 kg-os fiú vagyok!

szerintem minden fiú már találkozott ilyennel, hogy vannak neki kis mellei! Nekem is van és ezt szeretném valahogy eltűntetni! Mi ajánlotok ? Mit csináljak ? Valami olyat kéne amit otthon is könnyen meg lehet csinálni!

most jelenleg 1 nap kivételével minden nap 15 percet futok majd 20 percet a mini stepperen taposok, és 100-150 felülés, és súlyzózom (van egy 10 kg-os ami súlyozható)

Mit kéne tennem hogy ezek lemenjenek ?

remélem értitek!

És köszönöm szépen!

2013. márc. 17. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Vegyél valami zsírégető, zsírbontó, cellulitisz elleni krémet, kend be a cickóidat, és tekerd körbe folpackkal, úgy, hogy ott maradjon az anyag. Tornázz ebben és viseld ameddig tudod.

Most olvasom, hogy nem is vagy kövér. Így szerintem elég lenne csak a mellizmodra gyúrni, súlyzós gyakorlatokat meg biztos ismered.

2013. márc. 17. 23:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Fekvőtámaszt is csinálj, meg sok mellizom gyakorlatot.
2013. márc. 18. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1# Zsírbontó, zsírégető készítmény nem létezik! L-karnitint szoktak használni, de az jóformán energizáló. Attól hogy körbetekerd, és úgy mozogsz, ezzel csak azt éred el, hogy izzadni kezd az adott terület, ezzel is csak folyadékot veszítesz (nem ZSÍRT) amit a nap folyamán a folyadékbevitellel egyből pótolsz, butaságokat ne tanácsolj.

A 180centihez az a 80kg nem számítana soknak, de a kérdésedből arra következtetek, hogy nem vagy éppen izmos. Így nem ártana kicsit, ledobnod némi zsír. Az általad végzett 15perc ez, 20 perc butaság. Ne fuss, hanem kocogj, és egyszerre legalább heti 3-4x 1órát. Az étkezésedet sem ártana átnézni, csökkentsd a szénhidrátot, és figyelj a fehérje dús ételekre.

2013. márc. 18. 01:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Mutatsz a neten hasonló képet, hogy milyen méretű ciciről van szó?

Mert ha nő a cicid, annak hormonális oka van, lehet, hogy egy vérvételre el kéne menned.

2013. márc. 18. 02:48
 5/9 Salx Narval ***** válasza:
Ennyi idős koromban ezek voltak az én méreteim is, most már, 48 éves vagyok és 95 kg, de még nincsenek zsírmelleim. Azt hiszem én az úszásnak köszönhetem. Szerintem edzd a felső tested, nem kell fogynod, csak a zsír alakítsd izommá.Ha rendszeresen erősíted magad és odafigyelsz a kajára, hamar megszabadulsz ettől a kis feleslegtől.
2013. márc. 18. 05:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem női melleim vannak hanem mint amilyen a fiúknak szokott. És hogyan lehet zsírt egetni? Hogyan lehet zsírt átalakítani izommá?
2013. márc. 18. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi ez a hülyeség, hogy zsírt alakítsd át izommá? Komolyan ennyire primitívek vagytok?

A zsír és az izom két különböző dolog.

Kedves kérdező leírtam az előző válaszomba hogy mit csinálj, ha valóban akarsz is tenni ellene.

2013. márc. 18. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2013. márc. 18. 22:18
 9/9 Salx Narval ***** válasza:
Kedves 7 válaszadó, természetesen nem a zsír alakul izommá, csak az edzéstől felszívódik a zsír és megnövekszik az izom. Nem feltételeztem, hogy dedósokkal van dolgom, akiknek a szájába kell rágni minden szót.
2013. márc. 20. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!