Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől dülled ki a hasam?...

Mitől dülled ki a hasam? Hogyan lehetne eltüntetni?

Figyelt kérdés

kondizom.csirke rizsen élek,és 90es a derékbőségem,pedig vékony a karom,lábam.fehérjét3g testsúlyonként.chbol meg 1,5-2viszek be.aerobozok(kocogok) heti 3x 50percet. Ha reggel felkelek még viszonylag kicsi a hasam,de ha már iszom 1pohár vizet kidülled.nagyon idegesítő valaki ötlet!

endomorf alkat vagyok.

#has #endomorfalkat.kondi
2013. febr. 3. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a lumbális gerincszakaszod homorúbb egy kicsit a kelleténél? Sok nővel előfordul (velem is), ez egy kis gerincprobléma és picit kidülleszti a hasat. Gyógytornával szépen rendbe lehet hozni. Nem szokott fájni a derekad?
2013. febr. 3. 22:50
 2/9 A kérdező kommentje:
fiú vagyok :$....nincs semmi baja hátamnak derekamnak.
2013. febr. 3. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:

a hasbehúzás gyakorlatot kipróbálhatod.

a has kötőszöveteinek a tornáztatására van kitalálva,de régen,amikor még nem voltak ilyen szinten bepuffadva,a testépítők is végezték,hogy póz közben minél jobban be tudják húzni a hasuk és megtartsák a pózt.

szülés után is végzik a nők.

egészen másképp terheli a hasizmokat,mint a sima hasazás.

amúgy meg 90es derék?

nekem a tömegelés végén,majdnem 100 kilóval full fedetten nem volt akkora.

szóval lehet túlzásba vitted a tömegnövelést és elszaladt a testzsírod.

2013. febr. 3. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:
nemvittem túlzásba,alapjáraton beles vagyok.de igen ha behúzom a hasam kb 4cmel kisebb,de jó volna ha olyan lenne. ha behúzom és úgy tartom 1-2percig azis edzi a hasizmait?
2013. febr. 4. 11:32
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

kommentednek hála rábukkantam erre.:) jónak tűnik,csinálni fogom.és reméljük.

2013. febr. 4. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, ugyanúgy előfordul fiúknál is. És attól, hogy nem fáj, még lehet ilyened. Ezt nem látja magán az ember, csak az MR-en látszik.
2013. febr. 4. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:

igen.

az az a jóga gyakorlat,arnold is csinálta végig míg versenyző volt.

én 2 hete csinálom,uh a valós hasznáról még nem tudok érdemben nyilatkozni,de 4x20at rendesen érzem,és egyre mélyebben tudom tartani.

2013. febr. 4. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:
és kevésbé dülled ki a hasad?mint 2héttel ezelőtt?
2013. febr. 4. 17:31
 9/9 anonim válasza:
ne igyál tejet! + hasazz keményen heti 3X-4X
2013. máj. 9. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!