MILYEN ez az alak? (kép)
Figyelt kérdés
Tavaly novemberben szültem. Elégedetlen vagyok az alakommal. Nagyon kövér vagyok?
2013. márc. 17. 19:58
1/16 anonim válasza:
Már ne haragudj, de te nem kövér vagy...hanem nagyon hü**e... :) Teljesen jó az alakod, bárcsak nekem lenne ilyen!
2/16 anonim válasza:
Nem vészes, szülés ütán egész szép alakod van
3/16 anonim válasza:
Ha ez neked kövér,akkor a fejedben rakjál rendet de, sürgősen...Egyébként szerintem tökéletes..nekem bejön.. :)
4/16 anonim válasza:
igen, ezjó, de ha mindenap vagy félórát futs vagy edzel, nem sok ideő de csinosobhatsz formálóhatsz
5/16 A kérdező kommentje:
Most 62 kg vagyok. Terhesség előtt 50-52kg voltam mindig. Szoktam tornázni. Igyekszem odafigyelni az étkezésre is de nem akarok fogyókúrázni szoptatás alatt. Szeretnék olyan 56 kg lenni de sokan mondják hogy szülés után már sose lesz a régi az alakom.
2013. márc. 17. 20:13
6/16 anonim válasza:
Nincs gond az alakoddal. Milyen magas vagy egyébként?
7/16 A kérdező kommentje:
170 cm
2013. márc. 17. 20:22
8/16 anonim válasza:
Baromi jó alakod van, nem mondanám meg, hogy szültél! :)
9/16 anonim válasza:
Ruhában nehéz véleményt mondani. Így jó alakod van, az tuti, de ki tudja mit takar a felső, a nadrág...?
Nem gonoszkodás, csak nekem is mondtak már olyanokat, hogy hova fogyózok, közben meg elég hurkás hasam van, de azt a ruha takarja áldásosan. (nem beképzelem, 89 kg vagyok 167 centihez)
10/16 anonim válasza:
A pasiknak bejössz, a nők meg mindig is g3ciskedni fognak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!