Szerintetek melyik lánynak van a legjobb alakja?
Az első vékonyságával nincs gondom, feltéve hogy nem egészségtelenség áll mögötte.
A 2.,3.,4.,5.,6. jó alakú, a 7. is az, viszont sokan túl izmosnak fogják már tartani, de alapvetően fitt alkat.
A 8.-asnak csak a combjai nagyobbak, a felső teste viszont teljesen jó.
A 9.-esnek a képe előnyös, viszont a combjai alapján hajlamos az elhízásra.
A 10. már elég combos, viszont ami leginkább előnyteleníti az alakját az a szembetűnő " S " forma, a hátsó felének és a mellének a kidomborodása miatt.
A 11.-nél a lábak egy esetleges narancsbőr kialakulásról árulkodnak, a testzsír arány nem épp megfelelő.
A 12.,13. ugyancsak előnyös képpel rendelkezik, viszont az elhízásra való hajlam itt is meglátszik.
A 14. bár nem rendelkezik súlyfelesleggel, viszont jó alakúnak azzal a beállással nem mondható, de más felszerelésben valószínűleg csinos.
A 15.-nek nincs rossz alakja, viszont a csípőtájjal vigyázni kell.
A 16.-nak a lábainál és a derekánál lenne mit csiszolni.
A 17.-es rendkívül izomtalannak tűnik, nem esztétikus ez.
A 18-21 szerintem egyértelmű.
Amit kizárok: 1. és a 16-21-ig
A többivel jóízűen elhemperegnék. :)
3
4
8
9
15
szerintem. Bár én nő vagyok, én inkább azokat jelöltem be, amilyen szeretnék lenni.
Nekem az 5. 6. és 7. jön be.
A 3., 4., 8. és 9. nem nagyon fordul elő errefelé, legalábbis én nem láttam még ennyire ilyen alakokat, ennyire íves derékkal, nagy combokkal, meg persze a negyedik nagy melleivel. Talán még a 10. is ide sorolható.
Itt Magyarországon leginkább a 14., 15. és 16. alakúakból vannak a legtöbben.
nekem a 2-es,a 4-es,az 5-ös,és a 7-es tetszik:) (az én alkatom leginkább az 5ösre hasonlít) a többi elég szélsőséges vagy aránytalan.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!