Hogyan adhatnék le kilókat úgy hogy azok ne jöjjenek vissza rám?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 171 cm magas és 57 kg. Le szeretnék adni 10 kg-ot nyárra mert menni fogunk az osztállyal sátorozni és fürödni is fogunk menni szóval addigra szeretnék lefogyni. Heti kétszer járok úszni és néha el tudok menni futni is. Mit egyek mit mozogjak hogy le tudjak adni 10 kilót ennyi időn belül?2013. márc. 17. 10:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kéne fogynod, mert ha 10 kg-ot fogynál már anorexiás lennél..Iktass be egészségesebb étrendet. Végezz felüléseket, szobabicikli, futás, súlyzózás..ezekkel egy kicsit tudsz formásítani és lehet akkor már elégedett is leszel az alakoddal, de mindenképpen ne fogyj, max 1-2 kg, de még az is sok..
2/2 anonim válasza:
Buta vagy, ha 10kilót akarsz leadni. A magasságodhoz ez tökéletes. Ha formálni szeretnéd a tested akkor lépcsőzz. Nekem az bevált. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!