Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó napirend?

Ez jó napirend?

Figyelt kérdés

13/L,64kg,161 cm

Ezt a napirendet a KalóriaBázis segítségével állítottam össze.

Reggeli: natúr puffasztott rizs, parizer, uborka, paprika, paradicsom= 209 kcal

Tízórai: 1 db alma= 78 kcal

Ebéd: 2 db fagyasztott pipiropi, fagyasztott mexikói zöldségkeverék+majonézzel= 525 kcal

Uzsonna: 1 db alma= 78 kcal

Vacsora: ugyanaz mint a reggeli= 209 kcal

+ 3-4 liter víz egész nap.

Összesen: 1100 kcal

Mozgásnak: 50 perc szobabicikli= 400kcal

30 perc súlyzózás= 200 kcal

20 perc felülés= 100 kcal

Összesen= 700 kcal

Ebben az ütemben heti 1,28 kg, havi 5,47 kg fogyást lehet elérni.

Normális válaszokat!Köszi.

2013. márc. 16. 19:08
 1/6 anonim válasza:

Mér szeretnél 13 évesen fogyni???

szerintem nagyon jó napirend és nagyon jónak tartom hogy délutánonként mozogsz, nem pedig a számítógép előtt görnyedsz mint a legtöbb fiatal :) És jó hogy eszel gyümölcsöt és hogy sok vizet iszol :) Ha így folytatod egészséges ember leszel/vagy :)

2013. márc. 16. 19:26
 2/6 anonim válasza:
100%
Nagyon jó szerintem.:) Néha majdnem azonos kcal értékű dolgokat felcserélhetsz,hogy változatos ételhez jusson a szervezeted. Én futással fogytam le nagyon hamar,minden nap 1 óra hossza futással,de csak ezt ajánlásnak mondtam:) 13/L
2013. márc. 16. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy érezd: 13/L 54 kg 163 cm

az en napirendem: reggeli, ebed, vacsora es 18:00 utan nem eszek, reggel es este felules. Ez tokeletes. Hidd el: a csaladod nem hozzad fog alkalmazkodni, hogy te minden nap ''pipiropit'' akarsz enni... Meg amugy is ez felnott dieta... 4 l viz? Ennyit még egy felnott no se iszik meg... Azt azert viszont megneznem azt, ahogyan te husz percen keresztul csinalsz feluleseket... Nem fogod ezt a rendszert betartani... Nem lehet. Nem gyereknek valo. Keress magadnak sportot es ne cukrot meg csokit egyel etkezesekkor... Amugy meg ha bevalik neked, akkor irj es en is Kiprobalom ;)

2013. márc. 16. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:

tényleg nem kötesgedésképpen, látom fiatal vagy, anyu főz, vásárol, teljesen oké de ha teheted

a pipiropit sütőben süssétek, vagy ennyi pénzből már süthetnétek szintén sütőben csirkecombot-bőr nélkül vagy májat vagy ti csinálhatjátok a fasírtot-igazi darálthúsból, mert ezek a pipiropik, hát szerintem nem olyan sok húst láttak

majonéz helyett joghurtból, kis sóból és kaporból vagy petrezselyemből csináljatok mártogatóst

reggeli párizsi helyett egyél inkább egy db főtt tojást, sokkal egészségesebb

tényleg nem kötekedésképpen, nagyon ügyi vagy, mozogsz hajrá, kitartás!

2013. márc. 16. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
2013. márc. 16. 23:00
 6/6 anonim válasza:
Mindenképpen neked kell kitapasztalnod hogy mi válik be és mi nem én akármit is mondok. Ajánlani én is a futást tudom és az is fontos hogy mozgásként sok mindent csinálj ugyanis könnyen belelehet fásulni a felülésekbe. Gondolkozz el milyen lehetőségeid vannak.Hajrá! :)
2013. aug. 29. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!