L/18 160cm vagyok és most 68kg mennyi lenne az ideális súly?
Figyelt kérdés
4hónapja kb 86kiló voltam de még szeretnék fogyni legalább 10-15kilót az elég lenne?2013. márc. 16. 16:42
1/13 anonim válasza:
Az pontosan elég, kb. 50 kiló lenne az abszolút ideális, de 55-nél is nagyon jó. Gratulálok a fogyásodhoz!
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. márc. 16. 16:55
3/13 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elárulnád hogy mivel sikerült? Én most kezdtem neki, és érdekelnének a tapasztalatok :)
4/13 anonim válasza:
eszméletlen amit elértél! :) én 69kg vagyok és 164cm. amit én elérnék az a 60kg. szerintem kb az neked is jó lenne mert akkor maradna egy szép nőies alak cicvel popsival és szép csípővel. :$
hogy csináltad?
még egyszer gratulálok!! :)
5/13 A kérdező kommentje:
hát sokkal kevesebbet eszek (első pár nap nehéz volt de utána hozzászoktam vagy mi:D) és tornázni is szoktam :) (ha kell tudok linkelni)
2013. márc. 16. 17:08
6/13 A kérdező kommentje:
hát a csípővel gondok vannak :D ugyanis nekem az elég széles és onnan nem nagyon tudok fogyni :/ valami tanács?:D
2013. márc. 16. 17:10
7/13 anonim válasza:
4-es vagyok :)
és igen linkelj kérlek MINDENT amit csak tudsz *-*
teljesen bezsongtam :D
8/13 anonim válasza:
Első vagyok, szerintem csípőből ne akarj fogyni, pont az a nőies :) én bár 98 kiló vagyok a 178 centimhez szinte teljesen deszka, a fenekemmel vagyok megelégedve csak, szeretném ha látszana a csípőm. Amúgy sajnos nem lehet testrészekről külön fogyni, ha fogyni fogsz még és megy le a derekadról, a csípőd még jobban kirajzolódik. Én minden esetre irigyellek, a kitartásodért is :)
9/13 A kérdező kommentje:
hát lehet nem épp ezek a legjobbak de nekem akkor is megfelelnek :D
http://www.youtube.com/watch?v=yraJwlEJPc0
http://www.youtube.com/watch?v=FAdkvjupeWQ
hát lehet hogy "nőies" csak engem kicsit zavar :D de ha tovább fogyok gondolom onnan is lefog menni valamennyi
2013. márc. 16. 17:23
10/13 anonim válasza:
köszi a linekeket :)
további sok sikert ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!