Hogyan tudnék megszabadulni 10kg-tól? Körülbelül mennyi idő az ideális egy ekkora súly alapján?
20éves lány vagyok, 157 cm magas, és kb 58-59 kg, márciusban ha megkapom a fizetésemet,akkor irány a kondi, heti egy a minimum, vagy a max hogy 2 mert ez így nem állapot!
Legtöbb felesleg a hasamra megy, viszont a mozgással a problémám hogy gerincferdülési problémám van ez által egy műtétem is volt szóval a legbiztonságosabban kell.
A hasamon kívül kicsit narancsbőrös a fenekem, és egy picit a combom!
Minden féle tanács jöhet, ezek elszorítására.
És az étkezés tudom figyelni kell rá, de mit ehetek??
Szia, majdnem ugyan ezek a paramétereim, és én is 10 kg-ot akarok fogyni nyárig.
Én úgy gondolom, hogy paleo életmódra váltok (tehát gabona, tej, cukor kizárva) és ezt kombinálom a szálkásító étrenddel( napi 120 g fehérje és 60 g ch, ezeket később csökkentem)
Kétnaponta 1 óra futás, plusz kis erősítés
Csináljuk együtt?:)
Mondjunk holnaptól.. Amúgy szerintem 2-3 hónap alatt meg lesz a 10 kb, bár inkább 3, csak ki kell hogy tartsunk, de ha biztatjuk egymást menni fog:) Mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!