Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nagy lenne a...

Tényleg ennyire nagy lenne a határ? 160 cm-hez mennyi az ideális súly?

Figyelt kérdés

Itt olyanokat olvasok az agyam eldobom.

Van aki fogyni akar, mert 160 cm és 48 kg. Van aki ugyanennyi cm-rel csak 43 kg.

Egy másik topikban írta a srác, hogy az ő felesége nagyon meghízott, 170 cm és 62 kg lett. Már tényleg nem értek semmit.

Én eddig azt hittem normál alkat vagyok és nem vagyok duci, bár van rajtam kis felesleg, amin dolgozom, de duci nem vagyok. De ezek után már nem tudom mit gondoljak. Tényleg 48 kg körül kellene lennem?

160 cm vagyok és 61 kg. Derekam 72 cm (szültem, de dolgozom rajta, hogy le menjen), combom 48 cm, csípőm és a mellem 90 cm.

Soha életemben nem sportoltam, most kezdtem csak neki, tehát nem nagyon lehet rajtam sok izom. Szerintetek tényleg duci lennék?

Tegyek fel képet?

2013. febr. 8. 18:04
 1/4 Awful11 ***** válasza:
Szerintem tegyél fel képeket és utána jobban meglehet mondani, hogy duci vagy-e.
2013. febr. 8. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sok az ön- és testképzavaros ember az oldalon. Javaslom a BMI kalkulátort.

[link]

Ebből megtudhatod, hogy melyik kategóriába esel.

2013. febr. 8. 18:28
 3/4 anonim válasza:

Az ideális testsúly nem egy magassághoz egyetlen szám. Pl.: 160 cm-hez 46 és 60 kiló közt még okés vagy (ezt most hasra ütésre mondom). Én is 160 cm vagyok, 48 kilogramm, képtelen vagyok hízni. A BMI kalkulátor szerint 54 kilogrammnak kellene lennem, az lenne a tökéletes testsúly, de 48 kilogrammal is a normális sávban vagyok még. Ugyanúgy aki nem 54 kilogramm, hanem néhánnyal több, még nem kövér.

Egyébként elsősorban az a fontos, hogy jól érezd magad. Ameddig a túlsúlyos kategóriába nem érsz a testtömegindexed alapján, teljesen mindegy. Addig egészséges a súlyod.

Minden embernek más tetszik. Ráadásul a testsúly rengeteg dologtól függ. Alkat-, csontozatfüggő.

2013. ápr. 7. 12:15
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!

32 éves vagyok, 161 cm és 43 kg, sokak szerint már túl sovány. Életemben ami legtöbb, 48-49 kg voltam, az is pár éve. Úgy gondolom, hogy nekem a 46-47 kg lenne az ideális.

Van egy ismerősöm, aki 24 éves, 160 cm és 55-56 kg és jó alakja van, csinos, úgyhogy azt gondolom, hogy alkati kérdés is, hogy kinek mi áll jól.

2013. máj. 31. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!