Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez hatásos lehet?

Ez hatásos lehet?

Figyelt kérdés
180 cm vagyok, és 80 kg. Szerintem ez épp ideális lenne, de elég rossz eloszlásban van rajtam. A karjaim vékonyak, a lábam izmos ( több mint 10 évig fociztam ) és az összes meglátszódó súly a hasamon jön ki. Ott sem hájas, csak olyan gömbölyödő pocak XD Ezt leakarom adni, sőt enyhén kockás hasat szeretnék. Erre gondoltam, hogy változtatok az étrendemen, és a jó idő által lefutok napi 5 km-t. Ez így hatásos lesz? Akik otthon vannak a témában, várom a tanácsokat:)
2013. márc. 14. 07:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Fiú vagy gondolom?

Hát figyelj, a szaladás az egy irtó jó dolog, de ha a karjaid vékonyak miért nem probálsz kicsit edzeni rájuk, kihuzások, meg mellsők egy kis súly. Nem akaromazt mondani hogy legyel fitness boy, vagy valami kigyurt valaki,de a a karjaid kicsik és a lábaid izmosak,az nem épp olyan jó, az a jó ha izmos láb és a karodon is ha felveszel egy ráveszülös polot azért ott van az izom, s megnézendő tested van, és ezt csak te változtathatod.

És az étrend szerintem, az olyan, hogy kicsit lecsökkented a szénhidrátot és több zöldség meg fehérje, amugy nektek fiúknak nem olyan nagy dolog az étrend, max ha ilyen testépitős valakiről van szó, de nem hiszem te ilyesmit akarnál:)) Úgyhogy szerintem szaladj, de amellett csinálj koreait, ilyen crossfit edzéseket, főleg hasra és karra meg hátra és vállra, na meg néha kis lábedzés hogy a szaladástól az se fogyon úgy le hogy megint ne legyen arányos.

Én ezt tudom ajánlani,és csk azért mert a barátom ezt csinálja és nagyon jól kiformálta, amellett meg jó ereje is van, nemhogy nagy és izmos,és lassú,s ereje semmi, hanem ott a kondi, az erő és az izomis :)

Úgyhogy HAJRÁ :)

2013. márc. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!