Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minap fogtam neki gyurni...

Minap fogtam neki gyurni terembe, eldontottem hogy ezentul komolyra veszem a dolgot es mindent megteszek egy tokeletest testert?

Figyelt kérdés
Mar csak annyit szeretnek tudni,hogyha rendtelenul etkezem mindenfelet,akkor lesz e valami latszatja a dolognak?Miket kel enni ilyenkor,hogy jol jojjunk ki penzugyileg.Fromas testem van nem vagyok kover,de se 50 kilos sovany sem,183 cm es 75kg?
2013. márc. 13. 20:21
 1/1 dieta ***** válasza:
Nem azon van a hangsúly miket hanem menyit . csökkentsd 250 kalóriával a napi menyiséget és étkez változatosan.Menet közben minden leadott kiló után további 10 kalóriával csökkentsd hogy tartós maradjon a fogyás majd amikor elérted a kívánt súlyt emeld 110 kalóriával hogy negáljon a fogyás .
2013. márc. 14. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!