Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék 2 hét alatt...

Hogyan fogyhatnék 2 hét alatt minél többet?

Figyelt kérdés

163cm vagyok és 52kg, le kellene adom kb. 5 kg,utána rögtön vissza szeretném hízni, mert most így jól érzem magam.

ötletek?

2009. szept. 14. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
22:43, látod nem érted az iróniát...szóval sem mondtam, hogy a disznózsír fehérje... A zsír nem fog átalakulni semmivé, főleg nem izommá, ez még józan ész szerint is óriási baromság, ez nem hiszem el, hogy nem tudod felfogni.
2009. szept. 15. 02:19
 12/16 anonim ***** válasza:

"Abból áll, hogy a testeden lévő zsírmennyiséget próbálod fehérjével "átdolgozni".

Én erre a baromságra reagáltam, az étrend még jó is. Nemtudom honnan szedted ezt a baromságot, én tisztában vagyok való, hogy 3 makrotápanyag van: fehérje, szénhidrát, zsír. Csupán ironizálni próbáltam, hogy a zsírt nem fogod átdolgozni semmivé, a zsír maximum legyem rólad, és utána épül fel izom, vagy mehet párhuzamosan is, de akkor sem a zsírból lesz izom...

2009. szept. 15. 02:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Atkinssel lehet az első héten a legnagyobb súlyveszteséget elérni. De vigyázz, ha abbahagyod fokozatosan tedd , mert sok jön vissza. Ez tapasztalat!!
2009. szept. 15. 07:13
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel még nem is mész annyira tönkre :) sok szerencsét, vigyàzz magadra! :)

2009. szept. 16. 08:35
 15/16 anonim válasza:

A melled fog eltűnni először - az biztos előnyt jelent majd egy színésznél....

Ja, azt mondanom se kell, hogy azt visszahízni nem is fogod tudni.

2010. jún. 25. 20:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem fog eltűnni, mert E kosaras mellem van. ja, az se baj ha D lesz belőle. ahaha
2010. jún. 29. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!