Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék 2 hét alatt...

Hogyan fogyhatnék 2 hét alatt minél többet?

Figyelt kérdés

163cm vagyok és 52kg, le kellene adom kb. 5 kg,utána rögtön vissza szeretném hízni, mert most így jól érzem magam.

ötletek?

2009. szept. 14. 21:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%
Honnan akarsz fogyni? Az agyadból?
2009. szept. 14. 21:32
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Ebből a súlyból egészséges módszerrel nem fogsz leadni két hét alatt egy grammot sem, ugyanis nincs FELESLEGED.
2009. szept. 14. 21:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Tök mindegy hogy egészséges-e vagy sem, utána úgyis visszahízom, az a lányeg, hogy kb. 1 hétig vékonyabb legyek. Tudom, hogy akkor nagyon vékony leszek, de pont ez a lényeg, szóval inkább a kérdésre válaszoljatok!
2009. szept. 14. 21:44
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

De nem mindegy Te szerencsétlen!!!! Az egészségedről van szó, még kicsi vagy és nem tudod mekkora kincs az. Akkor ne egyél semmit csak vizet igyál, szépen fogsz kinézni 2 hét után. Biztos valami fotózásod lesz, azért kell görcsnek lenned.

Üdv. egy rákos.

2009. szept. 14. 21:56
 5/16 A kérdező kommentje:
De nem mindegy, hogy miért? Színész vagyok és egy szerep miatt lesz. Max. egy hétig kell vékonyabbnak lennem. Ha nem tudtok segíteni, akkor ne írjatok. Tudom, hogy nem egészséges, de most enm számít...
2009. szept. 14. 22:00
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Egyél keveset és fuss minden este 5 km-t.

Nekem mindegy. Te szereped. Egy halottat is tudni kell eljátszani.

2009. szept. 14. 22:12
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Fehérjeátalakító diéta?

Mondjuk nekem több feleslegem van, le is ment egy hét alatt 3 kg. 167-re voltam 65 kiló.

Abból áll, hogy a testeden lévő zsírmennyiséget próbálod fehérjével "átdolgozni". Lényeg, minél több fehérje, és nagyon minimális szénhidrát, illetve zsír.

Diéta: kizárólag a következő kajaféléken élhetsz:

- csirke -és vagy pulykamell, főtten vagy grillezve

- spenót, sóska

- paprika, paradicsom, uborka

- tojás (főtten a legjobb, de jó a rántotta pl. olivaolajjal készítve)

- zsírszegény joghurt, illetve kefír

- kevés virsli, párizsi, vagy pulykamellsonka, gépsonka

- gyümölcsökből a következő: ANANÁSZ illetve MÁLNA vagy esetleg még VÉRNARANCS, ennek a kettőnek a legkevesebb a szénhidráttartalma, de lehet még kiwi, narancs és alma.

Mellőzd: kenyér, tészta, süti MINDEN formáját, rizst burgonyát, panírt, olajat, zsírt, egyszóval mindent :)

Egy hétig ki lehet bírni, és utána könnyen visszaszeded, bár az elején ne lepődj meg, ha beszűkült a gyomorszájad.

napi 3-szori étkezés mellett hatása kell, hogy legyen, reggelire viszonylag sokat, vacsorára nagyon keveset egyél.

Egy valami nagyon fontos: fehérjeátalakító diéta a leghatásosabb mozgással!

Mozogj naponta 30 percet (fuss, biciklizz, vagy ússz), de ügyelj, hogy a vércukorszinted azért ne essen le, előtte egyél egy joghurtot és/vagy müzliszeletet.

Írd meg, milyen hatása volt ;)

2009. szept. 14. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:
69%

Abból áll, hogy a testeden lévő zsírmennyiséget próbálod fehérjével "átdolgozni".

AHAHA IDIOTIZMUS LEGMÉLYEBB SZINTJE AMIKOR VALAKIA AZTHISZI, HOGY A ZSÍR MAJD ÁTALAKUL IZOMMÁ. HÁT PERSZE. Én tiszta disznózsírral diétázok, csak átalakítom izommá.

2009. szept. 14. 22:20
 9/16 anonim ***** válasza:
42%
A disznózsír mióta fehérje? Gondolkozhatsz mi az idiotizmus...
2009. szept. 14. 22:43
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Aki nem hiszi, járjon utána... Idiotizmusos táblával járkálók is. Nem hiszem, hogy 1-2 megkeseredett ember miatt hülyeségeket kéne írni. Az én nagyapám is rákban halt meg, és nem abban élvezte ki maradék idejét, hogy másokat szapuljon, vagy megkeserítsen, hanem hogy minden idejét a családjával töltse. Tudom ajánlani...

Még ha nem is ide tartozik.

2009. szept. 14. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!