Hogyan fogyjak le 2 hónap alatt?
14|L vagyok, kb. 165 cm, 56 kg.
Tudom, hogy nincs gond a súlyommal, de elég hájas vagyok derék tájon.. szeretnék úgy 2-3 kg-t leadni 2 hónap alatt.
Mindennap kocogok/sétálok 1 órát, de az étrendem nincs rendben. Kérlek segitsetetek összeállitani egy normális 1 heti étrendet. nagyon le szeretnék fogyni, és csak 2 hónapom van
2-3kg? az kb semmi, én reggel vagyok 84 este meg 87, utána megint 84.
igaz fiú vagyok és 195cm.
amúgy aza a megoldás hogy ne egyél annyit mint egy víziló
Linkelni akartam egy mintaétrendet, de amiket találtam az interneten, jobb ha nem linkelem őket...
Na most már, ha azt szeretnéd, hogy összeállítsunk neked 1 heti étrendet, akkor előbb meg kellene alapozni, hogy milyen ételeket tudnánk felhasználni. Mert lehet, hogy hiába írnék én neked heti 5x rántottát reggelire, ha te mondjuk nem szereted a tojást.
Tehát előbb írd le, hogy milyen ételeket szeretsz nagyjából, lássuk egy kicsit hogyan táplálkozol, és annak alapján tudunk mi is alkotni egy étrendet számodra.
köszönöm első válaszoló, rengeteget segitettél:)
2. válaszoló: köszönöm, hogy irtál:) szeretem a tojást, amiket általában enni szoktam: főtt tojás, rántotta, tükörtojás, piritott kenyér, tej, natúr joghurt, croissant, grapefruit, narancs, brokkoli krémleves, sajtos pogácsa, krumplipüre, rántotthús, ritkán sültkrumplit is, fagyi, tejbetészta(tejleves). kb. ezeken élek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!