Hogyan lehet a has alatti részről fogyni?
Az a helyzet, hogy pár hónapja rajta vagyok a testem építésén. Azt tapasztalom, hogy megfelelő mozgással mindenhonnan le lehet égetni a felesleget, viszont van pár macerás testrész.
Konkrétan az ágyék feletti területről szeretnék zsírt égetni. Van erre valami specifikus mozgásforma?
SZerintem ennek ellenére érdemes gyakorlatokat végezni mellette, hogy az EGÉSZSÉGES táplálkozás melletti fogyás után ez a mozgás a hasznodra váljék.
Hanyatt fekszel, a kezed nyújtva a füled mellett (felfelé) és az összezárt lábadat emeled majd engeded vissza - nyújtva. A láb lehetőség szerint ne érje a talajt. Ugyanennek a feladatnak a bordásfalas változata, mikor felmászol a bordásfalra és az összezárt, nyújtott lábad emeled minimum derékszögig. Nálam ezek hatásosak voltak, 3 hónap alatt határozottan látszik a változás (persze főképp az egészséges étkezés, az ún. tiszta táplálkozás miatt).
A youtube-on is vannak hasizom-erősítő videók, érdemes figyelni/csinálni őket.
Remélem, segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!