Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a has alatti...

Hogyan lehet a has alatti részről fogyni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár hónapja rajta vagyok a testem építésén. Azt tapasztalom, hogy megfelelő mozgással mindenhonnan le lehet égetni a felesleget, viszont van pár macerás testrész.

Konkrétan az ágyék feletti területről szeretnék zsírt égetni. Van erre valami specifikus mozgásforma?

2013. márc. 12. 00:56
 1/1 anonim válasza:

[link]

SZerintem ennek ellenére érdemes gyakorlatokat végezni mellette, hogy az EGÉSZSÉGES táplálkozás melletti fogyás után ez a mozgás a hasznodra váljék.

Hanyatt fekszel, a kezed nyújtva a füled mellett (felfelé) és az összezárt lábadat emeled majd engeded vissza - nyújtva. A láb lehetőség szerint ne érje a talajt. Ugyanennek a feladatnak a bordásfalas változata, mikor felmászol a bordásfalra és az összezárt, nyújtott lábad emeled minimum derékszögig. Nálam ezek hatásosak voltak, 3 hónap alatt határozottan látszik a változás (persze főképp az egészséges étkezés, az ún. tiszta táplálkozás miatt).

A youtube-on is vannak hasizom-erősítő videók, érdemes figyelni/csinálni őket.

Remélem, segítettem

2013. márc. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!