A lábam térdalatti részről hogyan lehet fogyni? (nemtudom hogy hívják pontosan. ) F. O. N. T. O. S
Figyelt kérdés
Az utúbbi időben 5 kg híztam és mind oda ment fel. Mintne mondjak elég undorító... valami tippek? (kép ha így egyszerűbb: [link] )2012. aug. 22. 22:30
1/18 anonim válasza:
vadli? lol xd dietaval. nekem is kicsit vastag vadlim van, semmi torna nem javit rajta csak a dieta.
3/18 A kérdező kommentje:
Kösz. Az mit takar? Àlljak fejen.. ?
2012. aug. 22. 23:10
5/18 A kérdező kommentje:
Mi fake? H gyakorlatot kérek? Kár h mobilon nem lehet jelenteni...
2012. aug. 22. 23:18
6/18 anonim válasza:
Igen, a fejenállás segít!! Nekem bejött...
7/18 A kérdező kommentje:
Basszus szarkazmus volt emberek! Mind1 majd megtudakolom máshonnan...
2012. aug. 22. 23:27
8/18 anonim válasza:
A vádligyakorlatokat nem ajánlom, nekem vastagabb lett tőle. Diéta nélkül sajnos nem lesz vékonyabb, de pl. a kocogás nekem bevált :)
9/18 anonim válasza:
kicsit kövérke vagy,..... diétázz és nem leszel annyira, helyi fogyás nincs, tanuljátok már meg!
Lemegy az pár hét alatt. A futás egyébként hasznos lenne, meg a bicikli, és a guggolás. Jó diétával mindent lehet.
10/18 A kérdező kommentje:
Naaa köszönöm szépen!^^ így mindjárt más!^^
2012. aug. 22. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!