Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni? Bővebben...

Norika996 kérdése:

Hogyan tudnék fogyni? Bővebben, lent.

Figyelt kérdés
164cm vagyok és 61 kg. 5-6 kg szeretnék leadni,leginkább a hasamból. tudom hogy nincs helyi fogyás, és hogy onnan fog a legkésőbb eltűni az, ami nem oda való. futással tudnék fogyni? és ha igen mennyi idő alatt? tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan érhetném el a célom tartósan?

2013. márc. 10. 21:10
 1/3 anonim válasza:

a futás minden résztrészedre jó, én nyáron szinte minden nap futottam 40percet. Fokozatosan növeld az időt, tűzz ki magad elé egy célt, képzeld el magad olyannak amilyen szeretnél lenni, és mondogasd magadban hogy sikerülni fog, és leadod azt a pár kilót. Nem a hasammal volt a problémám, de onnan is eltűnt az a pici felesleg is ami ott volt. Szóval hidd el hatásos lesz mindenhová!

Ha odafigyelsz az étkezésedre, nem eszel este hat után, nem iszol cukrozott kólát és a többit, próbálod kerülni a kenyeret, zsemlét biztosan sikerülni fog. Kitartónak kell lenni, minden akarat kérdése a FOGYÁS IS! Személyes tapasztalat!

2013. márc. 10. 22:56
 2/3 anonim válasza:

Szia

Elösször is fejben kell eldöntened

Reggelire egyel barnakenyeret,jol lakottsag erzetet ad

Ebed:mindenkeppen valami gyors leves en mindig kinai levest eszem 5 perc

Kesöbb ha megehezel müzli mindenkepp valami olyan ami ragos,ez azert fontos hogy ne bird olyan gyorsan elfogyasztani

Ha napközben esetleg megehezel gyümölcs ezek közül is ananasz,kiwi szinte semmi kaloriat nem tartalmaznak de ölik a zsirt

Es estenkent bevalt modszer ez a video http://www.youtube.com/watch?v=pc_pvnDEXAc&feature=youtube_g..

Tudom nem könnyü ezt betartani minden nap de csak 1hetet proballj ki sikerelmenyed lessz.

Sok kitartast!

2013. márc. 12. 12:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) sokat segítettek! :)
2013. márc. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!