Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164 cm 55 kilósan zsíros...

164 cm 55 kilósan zsíros vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy eddz blabla bla..ja..

attól csak izmos leszek de a zsír nem tűnik el magától.Ahhoz ugye diéta is kell.De akkor kilóra lehet hogy még 6-7-et lekell dobnom.Sosem voltam egy vékonyság de nyáron lefogytam 72ről

de még zsíros vagyok

Mit csináljak?Hogyan?

2013. márc. 10. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Azt mondja edzéssel diéta nélkül izmos lesz... Hahahaha... Edzéssel diéta nélkül csak fáradt leszel...

Edzeni és diétázni kell. SAjnálom, nincs könnyű út. A könnyű nap tegnap volt.

2013. márc. 10. 18:51
 2/9 A kérdező kommentje:

rohadt vicces tényleg..

akkor lehet hogy 50 alá kell mennem ahhoz hogy normális alakom legyen?

De az hogy lehet?

2013. márc. 10. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj. Nem vagy te zsíros csak egy kis formálásra van szükséged. Kezdj el aerobikozni vagy zumbázni. 50 alá semmiképp ne menj, az már nem egészséges. Jelenleg BMI kalkulátor szerint is normál súlyod van.
2013. márc. 10. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Én magam 56 és fél kg vagyok és 160 cm. Közel 20 kg-ot fogytam magam is az elmúlt időkben és azóta tartom. Köszönöm szépen én elégedett vagyok. Egyáltalán nem érzem magam zsírosnak, a hasamról lenne mit ledolgozni, de igazából már nem nagyon foglalkoztat. Tartom a megfelelő étkezést, így legalább tartani tudom a súlyomat.

Egyébként ha nem figyelsz az étrendre, akkor mit sem ér az edzés.

És te sem vagy zsíros, maximum itt-ott lehet egy kicsivel több felesleg, alapvetően egyáltalán nem vagy már kövér. És ami itt-ott van felesleg, azt meg különböző mozgásokkal le tudod dolgozni, ha közben figyelsz az étrendedre is.

2013. márc. 10. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Jó hát attól hogy te nem érzed magad zsírosnak én még lehetek:)

Szerintem olyan szerencsétlen alakot örököltem hogy csak 50 kiló lehetek max ha nagyon jó alakot akarok.

Anyu is mindig szenvedett az alakjával 165 cm és 50 kiló volt mindig mert ha egy két kiló felment rá már meglátszott rajta nagyon...

Nem tudom mit tegyek..

2013. márc. 10. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy nincs rajtam zsír, mert van itt-ott, képzeld engem se áldott meg a jó Isten tökéletes alakkal, ugyanis széles a csípőm, ha hízok, akkor rögtön a fenekemen és a combomon látszik meg, van egy kisebb úszógumim, de alapvetően nem érzem magam kövérnek, zsírosnak.

Szerintem neked önértékelési zavaraid vannak.

Nem azt mondtam, hogy nádszál kisasszony vagy, mert nyilván kb. 50 kg alatt lennél az, de nem vagy kövér és zsíros. Itt-ott lehetnek rajtad zsírpárnák, amiket le lehet dolgozni, de ez alapvetően nem teszi az egész testedet zsírossá. Érted már így akkor, hogy mire gondolok?

2013. márc. 10. 19:31
 7/9 A kérdező kommentje:

a kövér és a zsíros nem ugyanaz.

Egy 50 kilós ember is lehet zsíros,mert például lekoplalta magáról az összes izmot ezért bár könnyebb de rondább mint előtte volt mert a teste elveszítette a tónusát.

Zsírosabb plöttyedtebb..

Na ez vagyok én

...

2013. márc. 10. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel ő látja magát és nem látszik anorexiásnak a hozzáállása, valamint tényleg sokat számít az alkat, én hajlamos vagyok hinni a kérdezőnek... Csak mert valaki hasonló mutatókkal rendben van, ő lehet kevésbé csinos úgy. Vagy akár maximalistább.

Nos, én megpróbálnék még fogyni, de edzenék is közben, hogy nehogy izomból fogyjak... aztán vagy sikerül, vagy nem. Sajna nem vagyok szakértő én sem. S mikor fogok ott tartani, mint Te, hajajj :D De huszonsok kiló felesleggel is edzek, mert jólesik és biztos jót tesz (nyilván nem is táplálkozom akárhogyan).

Sok sikert kívánok Neked, ha segíteni nem is tudok.

2013. márc. 10. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
(Életem egyetlen rövidke, elszántságra alapozott fogyókúrája után, amiben egy pénztelenség miatti éhezés is volt, nyilván vesztettem izmot is az amúgy se sokból, 163/58-cal még kifejezetten nagy hasam volt... Ha nem szedek fel izmot, nekem is 50 kiló alá kéne mennem. Pedig nem vagyok egy vékonycsontú alkat...)
2013. márc. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!