Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek van egy olyannak...

Szerintetek van egy olyannak esélye aki az elhangzottak után is szeretne helyileg zsírt égetni?

Figyelt kérdés
Na meg az olyanok akik rengetegszer kérdezik hogy bizonyos dolgok hány kalóriát tartalmaznak? Ha kikeresni is lusta akkor szerintetek milyen lehet a hozzáállása egy diéta alatt?
2013. márc. 8. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Nem igazán sikerült megértenem, miért teszik fel a kérdéseiket. Párat visszaolvasnának, már sokat érnének vele.

S mi van azokkal, akik valami hihetetlenül hülye módon akarnak fogyni? A múltkori kenyérdiéta ötlet után én már semmin sem lepődöm meg.

2013. márc. 8. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azok a kedvenceim, akik leírják a testsúlyukat és a magasságukat, mi meg döntsük el, hogy kell-e fogyni. Ők látják magukat a tükörben egész nap, hát nem tudják eldönteni, hogy zsíros-e a hasuk? Minden embernek más a csontozata, a zsír/izom aránya, ezért két ugyanolyan adatokkal rendelkező ember közül míg az egyik sovány, a másik, szar testkompozícióval simán lehet zsíros és plöttyedt. Aki egy ilyen dolgot nem tud maga eldönteni, és azt várja, hogy valaki majd mondja meg neki 500 kilométer távolságból egy számítógép mögül, hogy kell-e fogyni, az életképtelen.
2013. márc. 8. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne volna:)

Ez olyan, mint a Szépség és divat témakörben a következő kérdés: "Lehetek modell?".

2013. márc. 8. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy látszik akkor mindenkinek van itt kedvenc altémája, bár amit csillám írt azokon én is csak pillázok, én se értem ezt a fajta felfogást.
2013. márc. 9. 07:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, Csillámét sem értem, de van még más kedvencem is...

Az évek alatt elhízott, helyes táplálkozásról mit sem hallott, de most akkor aztán májusra bombatestet akarók kérdései (ha jelentékeny súlyfeleslegű fiú, akkor kockahas legyen, bár az az Egészségben témakörbe rakta a kérdést, azt hiszem). De lehet áprilisra is, vagy egy hét múlva vagy azonnal.

2013. márc. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!