Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barátnőm szeretne kérdezni:...

A barátnőm szeretne kérdezni: Hogy tudnék lefogyni 43 kg-ról,35 kg-ra? (BIZTOS MÓDSZER KÉNE) )

Figyelt kérdés
5 nap koplalással , 2 kg-ot fogytam.Ez vállt be legjobban , és akkor érzem magam jól ha nem eszek, egyépként este tornázni szoktam! (158 cm 12/L
2013. febr. 8. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Szerintem 20 kilóra fogyj inkább le.
2013. febr. 8. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
12 évesen ne fogyózz,te még növésben vagy. Ne egyé l szemetet hamburgert kólát chipszet
2013. febr. 8. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Kiakarjátok próbálni a kórházi kosztot ? Mert a legjobb úton haladtok afelé, hogy befektessenek titeket ilyen beteges koplalásokkal.

Ezenkívül nem kell koplalni a fogyáshoz, úgyhogy térjetek észhez és táplálkozzatok normálisan.

2013. febr. 8. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Egyértelműen kamukérdés, ennyire ne unatkozz... 5 nap koplalással sem lehet 2 kg-ot fogyni. 35 kg-osan meg már kórházba kerülne mert felállni sem lenne ereje...
2013. febr. 8. 13:03
 5/8 anonim válasza:
ne koplalj az nem vezet jóhoz főleg ilyen fiatalon,amúgy a 43 kg se sok nemhogy a 35,inkább sportolj.
2013. febr. 8. 13:04
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! de nem tud megváltozni a véleményem , félek hogy egyszer magamra nézek és már akkora leszek mint egy ház.Nem tudok jóízűen enni , mert mindig figyelni kell hány kcal ..stb.
2013. febr. 8. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg így van, kedves kérdező, akkor kérd meg Anyukádat vagy Apukádat, hogy vigyenek el pszichológushoz, mert az anorexia kezdeti tüneteit produkálod, ez semmiképp nem vezet jó irányba. Ilyen idős korban nem a súlyt kellene figyelni, hanem tanulni és játszani... Na de manapság mi megy?! A kiscsajok egymás közt rivalizálnak már 6-ik 7-ik osztályban... :( Szörnyű! Egy szó, mint száz: BIZTOS MÓDSZER, ha elfelejted a fogyót, ha nem akarsz szőrös hátat, hulló hajat, stb. (olvass nyugodtan utána, google: anorexia következményei) és megpróbálsz normálisan enni. EgyéBként (b-vel!) az esti torna nem rossz ötlet, azt ne hagyd abba, csak egyél is, mert különben összecsuklasz. Hidd el, csak jót akarok, nem bántani akarlak! Sok sikert!
2013. febr. 8. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire gázul érzed magad, az anorexia-gyanús. Ha nem tudod elfogadni azt, amilyen vagy, akkor beszélj a szüleiddel, hogy vigyenek el pszichológushoz, kicsit helyre kell rázni magadat.

Egyébként:

Arra bizton számíthatsz, hogy a következő három évben meg fogsz nyúlni, nő a melled, szóval elég jól fogsz kinézni.

A magasságod alapján a jelenlegi súlyod már bőven kevés, vagy még éppen csak jó. Ne fogyózz, mert komoly betegségeid lehetnek! Egyél normálisan, amennyit kívánsz és tényleg teljesen rendben leszel, nekem nincsenek kétségeim :-)

ui.: Nekem több lány ismerősöm is van hasonló súlycsoportban, mint te. Vannak egészségügyi gondjaik is emiatt, a menstruációtól kezdve allergiákig mindenre kihathat, ha "túlfogyod" magadat.

2013. febr. 9. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!