Szerintetek ez a testsúly jó?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. 172 cm magmas és 58 kg. Szerintetek kell fogynom? Ha igen, mennyit, és hogyan?2013. márc. 7. 22:41
1/6 anonim válasza:
Nem kell... ez már így is elég sovány...
2/6 anonim válasza:
Én pont ilyen magas vagyok és ennyi a súlyom is, én 2 kg-ot szeretnék fogyni.
A hogyant nem tudom, mert kínlódok ezzel a két kilóval rendesen.
3/6 poiu válasza:
Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor erősödnöd kellene, nem egyszerűen fogyni.
4/6 A kérdező kommentje:
Karatézok heti négyszer. Hétvégenként futni szoktam. Izmos testalkatom van, mert 5 éven keresztül szertornáztam, 4 évig társas táncoltam, és 9 éve karatézok.
2013. márc. 8. 11:50
5/6 poiu válasza:
Akkor mi a kérdésed? Ha sportolsz,.akkortzudod, hogy nem a cm/kgm hanem a testzsír% számít.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a másik kérdéshez írtam-e (illetve az sem biztos, hogy te tetted fel) de fénykép kellene.
Ki tudod satírozni az arcodat, de teljes testes kép után lehet hasznos választ adni a kérdésedre.
Mielőtt valaki leírná a kérdést: igen, erre izgulok, de ez most nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!