Mennyit kéne fogynom?
Figyelt kérdés
160-163 cm magas vagyok körülbelül és 60-61 kg. és 20 éves.
Mi az ideális testsúly?Mennyit adjak le és hogyan?
2013. febr. 27. 13:10
1/5 anonim válasza:
1. fiú vagy, vagy lány?
2. kép alapján pontosabban meg lehetne mondani
2/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és ruhában úgy látom hogy jól nézek ki de ha levetkőzök undorítónak látom magam.
2013. febr. 27. 13:18
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Értem de én nem vagyok izmos.Ha ugyan így étkezem mint most csak tornázok mellette akkor én is lehetek olyan mint a képen?mert nem eszek össze vissza figyelek hogy mit eszek csak nem fogyózok és nem sportolok,tornázok.
2013. febr. 27. 13:45
5/5 anonim válasza:
Hogy ilyen legyél mint a képen a hölgy, súlyzós edzések kellenek.
Én úgy szoktam, hogy bemelegítésképp 30-50 percet futok vagy bringázok (mikor mennyi időm van) utána csinálom az erősítő súlyzós edzéseket. Combra kitörések, guggolások, majd háton fekvésbe, térdhajlatba a súlyzó (kis súllyal persze) és mehetnek a gyakorlatok, ez kb 20 perc, karra és vállra nagyobb súllyal dolgozom, 20 perc, majd mehet a hasizom, hasprés és társai. Na és persze a popsi gyakorlatokat ki ne hagyjuk. Így minimum 1,5 órás a tornám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!