Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalória lehet? Jobb mint...

Hány kalória lehet? Jobb mint ha csokit ennék?

Figyelt kérdés
az a neve, hogy sós extrudáltkukorica rudacskák.én csak kuki-nak hívom. de sehol nincsen feltüntetve a tápértéke. szerintetek hízlal nagyon? jobb mint a csoki?
2009. szept. 13. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
hát, eléggé hízlal, de ha mértékkel eszed, szerintem jobb,mint a csoki,mert az rossz a fogaidnak,és rengeteg benne a cukor. nem próbálod ki inkább a tönkölyropit? jó minőségű lisztből készült, és kevésbé zsíros,mint a többi rágcsálnivaló.
2009. szept. 13. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Kb 380 kcal/100g. De ha keveset eszel belőle.....
2009. szept. 13. 13:08
 3/9 A kérdező kommentje:
köszike, akkor majd ha lemegyek boltba, utánna nézek.(: most megettem egy csomaggal ebből a kukiból, szerinted hány kalória lehetett?
2009. szept. 13. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

hey pont én is ezt akartam kérdezni.. sehol sincs ráirva hogy mennyi kcal. de nagyon finom, és fél zacskót megeszek már teljesen tele vagyok...

köszi a válaszolóknak és bocsi hogy nem adtam hasznos választ:)

2009. szept. 13. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Dehogy. Ez nagyon könnyű. Nem tudsz megenni tíz dekát szerintem.

Mennyi lehet egy csomag? 20 g 50g?

Mondjuk akkor 50-100 Kcal - csak tippelek.

Egy tábla csoki legalább 550-600 kcal. Tehát szerintem 5-10 csomag kuki egyenlő egy tábla csokival. Persze attól függ, mekkora. Hány g?

2009. szept. 13. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Legalább eltelít, és féladag ebéd elég lesz. Igyál rá sok vizet. Szerintem jó fogyókúrás étel.
2009. szept. 13. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Végülis a disznót se kukoricával hízlalják...
2009. szept. 13. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

TE! Uccsó! Az extrudált kukorica az nagyrészt levegő. Az kb 15 szem kukorica, ami egy zacskóra esik.

Szép kis disznó lenne, aki müzlin nő fel!Akkor lenne eigaz, ha majonézzel enné a kukoricakonzervet. Meg főtt krumplival, mert elárulnám, a disznók nem csak kukoricát kapnak. Sőt! Manapság..!

2009. szept. 13. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

egy zacskó általában 75 g.

ez kevesebb mint 300 kcal.

fél zacskóva jóllaksz, ez picit több mint 100 kcal. szóval egyáltalán nem sok:) és finom is..:))

2009. szept. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!