Az alkatom miatt már soha nem lehet jó alakom?
Figyelt kérdés
166 cm és 53 kg vagyok, nem mondanám magam kövérnek, de vékonynak sem. Leszeretnék fogyni, de mivel széles csípőm van, ezért onnan már nem tudok tovább fogyni mert az már csont. Utálom, hogy "széles" vagyok, mert mindenki lekövérez pedig a hasamon nincs sok felesleg. Arról nem is beszélve, hogy semmilyen ruha nem áll jól...:((2013. márc. 7. 17:28
1/5 anonim válasza:
Küldj képet. A széles csípő szexi és jól néz ki. Kétlem,hogy ilyen adatokkal dagadt lennél.
2/5 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz ez a súly még kevés is... ha fogyni akarsz ostoba vagy... Ha széles a csípőd, azon nem tudsz változtatni és ha valaki az 53kg-ra azt mondja, hogy kövér, akkor küldd el szemészetre, mert már régen aktuális neki...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. márc. 7. 19:22
4/5 anonim válasza:
szerintem fogynod semmiképpen sem kéne. nem lehet, hogy az a baj, hogy nem vagy elég izmos?bocsi, ha mellélövök, és kiderül, hogy heti 10 edzésed van, vagy valami, csak ez sokszor szokott probléma lenni:)
mert ha nem sportolsz, akkor lehet, hogy el kéne kezdened, mert ha valaki szép, feszes és izmos, arra nem lehet beszólni, és egy egy villantósabb ruha is jól néz ki rajta:)
tudom ajánlani ezt az edzésprogramot, ha kéne..
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
(3 fokozat van, mindegyiket 10 napig kell csinálni, az edzések 20 percesek, szerintem megéri)
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl fiatal vagy és a kortáraid még nem annyira fejlettek és ezért kövéreznek le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!