Hány kilót tudnék fogynni júniusig? Ha 100 kg vagyok és sportolnék.
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 10:56
1/6 anonim válasza:
Sport az nem jelent semmit, a lényeg a megfelelő étrend.
2/6 anonim válasza:
küldj kepet es megmondom mennyit kell fogynod
4/6 anonim válasza:
Az hogy mennyit fogysz igazából semmit nem jelent, max a pszichédnek tesz jót.Érdemes inkább fényképeket készíteni 2 hetente, és úgy már látod, hogy van-e értelme a dolognak, meg mit kell finomítani.Pl ha fogysz 20 kg-t de csak izomból, meg vízből fogysz totál elmebeteg módon, az semmit nem ér, mert 1 visszajojózol, 2. ugyan úgy sz-rul fogsz kinézni csak kisebb leszel.A diéta alapja a minőségi étrend, ha ez nincsen meg akkor lehet hinni a csodákban, meg lehet kísérletezni pizzával, meg kólával, mondva hogy kalórai mennyiségen belül vagyok, érdemi eredményed nem lesz tőle.A második érdemes katabolikus edzésmunkát(pl súlyzós edzés,edzés saját súllyal,kettlebell,ötvözni aerob mozgással.Heti 1 teljes nap alapkövetelmény, vagy túl fogod edzeni magadat.Személy szerint azt mondom, hogy fél-1 kg fogyás a jó, és lehet meglepő amit mondok inkább a fél felé hajazok, mert mire vége a diétának valahogy ki is szeretek nézni:D
5/6 anonim válasza:
10-15kg-ot le tudsz adni, úgy hogy az ne csak izomveszteség legyen, tehát normál tempóban. Jó ha mozogsz, viszont a mozgás egy olyan dolog, hogy ha sikerül fogynod, nem hagyhatod abba a mozgást sem, mert akkor visszajönnek a kilók. Érdemes mellette diétázni is. De itt is ugyan az igaz mint a sportnál, hogy fogyás után sem térhetsz vissza arra a fajta étkezésre ami előtte volt, elvégre attól híztál el. Diéta alatt egyébként azt értem, hogy gyümölcs, zöldség, fehérjét kell enni elsősorban, persze megfelelően elosztva. Ajánlom egyébként a kaloriabazis.hu honlapot, ahol nyomon tudod követni a fogyásod és kiszámolhatod, hogy adott napon mennyi kalóriát, szénhidrátot, zsírt és fehérjét vittél be a szervezetedbe. Mellette azt is meg tudod adni, hogy mit és mennyi ideig sportoltál.
6/6 A kérdező kommentje:
Diétázni is fogok persze mellé csak kíváncsi voltam h mennyit lehet addig fogyni. De szerintem heti 1 kg fogyás nekem is pont elég:)
2013. márc. 6. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!