Lehetséges lenne júniusig kb.10 kilót lefogynom?
Én rengeteg mindent kipróbáltam, de semmi sem jött be. Pedig elhatározás megvolt, végigcsinálás megvolt, -kg megvolt... de aztán vissza is jött minden.
Velem az a baj, hogy szeretek enni. Sokat!!!
Aztán a barátnőm, akivel évente csak 1-2x találkozok, egyszer csak megjelent -12 kg-val. Meg sem ismertem.
Ő beszélt nekem a Paleo diétáról és, hogy mennyire szuper, neki az ORVOSA ajánlotta, mert gondok voltak a vérnyomásával.
Én persze nem hittem benne, túl sok mindennel próbálkoztam már.
DE EZ TÉNYLEG BEJÖTT!!!
2 hónap fogytam 8 kg-t, aztán a 3.hónap végére már -11 kg-nál tartottam, de akkor megálltam, mert azt mondták, hogy elég lesz, ne fogyjak többet. (Én még szerettem volna 3 kg-t leadni.)
Így most vagyok 60-61 kg, 72 kg-ról indultam (164 cm vagyok).
Ja és mindezt sport nélkül (hacsak nem számoljuk, hogy egész nap 2 kisgyerek mellett ugrálok :-)
Szóval igen, tényleg van, ami bejön és ez bejön, azóta a rokonságom fele lefogyott :-))))
És ami a lényeg: rengeteget ettem!!! Csak nem mindegy hogy mit. Ehettem bármennyi húst, tojást, gyümölcsöt, zöldséget, de a fogyi idejére a cukrot, krumplit, liszttartalmú dolgokat 100%-osan elhagytam!
Most már 4 hónapja tartom a súlyomat, természetesen most már azért eszegetek csokit, péksütit, tésztát, rizst, krumplit stb., de egyelőre még nem jött vissza semmi.
Szóval én nagyon boldog vagyok, mert a mai napig tényleg hihetetlen, hogy van diéta (amit ráadásul doki javasol), ami használ, úgy, hogy nem halsz éhen mellette.
Ha érdekel, akkor erről az oldalról el tudsz indulni:
Az elején 1-2 hétig biztos nehéz lesz követni, hogy mit ehetsz és mit nem, de nekem és másoknak is sikerült, úgyhogy hajrá.
(Amúgy én is híztam már attól is, ha ránéztem a sütikre :-)
Még egy fontos: már 2 nap után látod az eredményt a mérlegen!
Előző vagyok: nagyon fontos, ha esetleg nekikezdesz, akkor az első 3 hétben szigorúan be kell tartani az előírtakat, mert akkor ürül ki minden méreganyag a szervezetedből. Utána lehetsz kicsit engedékenyebb magaddal, de akkor is csak elvétve egy-egy alkalommal. (pl.szülinapkor stb.)
Aztán ha már lementek a kilók, akkor azért már ehetsz a régi dolgokból is, de csak módjával.
Én például tavaly június óta nem ettem kenyeret :-) És nem hiányzik.
És a paleóval ehetsz virslit, debrecenit, szafaládét, szalonnás tojást.. amennyi jólesik. Persze bírnia is kell a gyomornak :-))
Nekem bírja... nyami-nyami :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!