Szerintetek ezekkel a módszerekkel sikerül elérnem amit szeretnék?
Sajnos az elmúlt 2 évben felszedtem 5 kilót amitől (vagy legalább a felétől) szeretnék megszabadulni a "rövidnadrágos" időszakig. Tavaly is próbáltam leadni de sajnos nem ment. Fél évig jártam heti 4-5 alkalommal futni és utána mikor hazaértem mindjárt elkezdtem tornázni Rékára. Így kb 60-70 percet szántam heti 4-5 alkalommal a sportra. Természetesen odafigyeltem az étrendemre is, de sajnos nem volt változás.
Idén úgy döntöttem, hogy újra nekifogok és leadom azokat a felesleges kilókat. Mivel nekem a csípőmről és a hasamról kéne a legtöbbet leadni, ezért nekiállnék hullahopp karikázni. Szerintetek ez hatásos lehet? Nagyon sokat olvastam róla és azt mondják, hogy tényleg segít ha rendszeresen csinálom. Ezért úgy gondoltam, hogy heti 4-5 alkalommal elmegyek futni és utána hullahoppozom.
Ha odafigyelek az étrendemre és iszom mellé zöld teát (úgy hallottam segít a fogyásban), valamint elkezdek mozogni, sikerülhet végre lefogynom?
Ha vannak tapasztalataitok a hullahoppal vagy bármi más módszerrel ami segíthet nekem szívesen elolvasnám.
Rendes válaszolóknak előre is köszönöm, a bunkók pedig tartsák meg maguknak a válaszaikat. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!