A kóstolgatással mi a helyzet? Nagyon sokat rontok vele?
Figyelt kérdés
A család többi tagjára is én főzök, ők zsírosan, szénhidrát gazdagon étkeznek. Bármit is főzzek meg kell kóstoljam, nem tudok kóstolás nélkül főzni.
Nagyon sokat rontok kb 5 evőkanál nem fogyókúrás étellel? Legyen az bármi: rizs, pörkölt, gulyás leves stb. Vagy épp süteményhez való krém.
2013. márc. 5. 17:28
1/5 anonim válasza:
nem hinném, hogy azon a pár grammon múlik... a lényeg, hogy ne csábulj el ha túl jól sikerült :)
2/5 anonim válasza:
A pörkölttel meg a gülyáslevessel mi a baj??
3/5 A kérdező kommentje:
Csülök és körömpörkölt egy hatalmas adag zsír. A gulyásleves, megint zsíros sertés hús és zömmel krumpli, na meg a hatalmas fehér kenyér adagok, amiket ezekhez esznek. Én nem beszélem re róla őket, nem is szólok, megfőzöm ha kérik, de én nem eszek belőle, de kóstolni muszáj, mert hasra ütés szerűen nem lehet főzni.
2013. márc. 6. 09:58
4/5 anonim válasza:
És a zsírral mi baj lenne? A kenyeret meg csak nem kell kóstólgatni.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem szeretem a zsírt, hányingerem van tőle, és ég tőle a gyomrom. Meg szerintem nem fér bele a fogyókúrába, sőt az életembe egyáltalán.
2013. márc. 6. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!