Amikor a testépítők szálkásítanak, akkor miért ragaszkodnak a rizshez mint szénhidráthoz? A biolólógiai folyamatokat tekintve miben különbözik a többi gabonától, pl kukoricától?
Nem jól tudod, nem ragaszkodnak hozzá.
Igazából a rízs semmivel sem jobb szénhidrát, mint más források, esetleg annyiban, hogy gluténmentes. (külföldön már szinte minden gluténmentes, a kenyér is csak magyarországon etetik még szarral az embereket)
Testépítő fronton azért vannak trükkök, azt egy átlag polgár nem tudja megcsinálni, amit mi.
A hormonháztartás és azon belül is az anyagcsere itt befolyásolás alatt áll, elég komoly szinten ;-)
Semmi baj a kókuszzsírral, ki mondta ezt ?
Az állati eredetű telített zsírokat kerüljük, mivel ezeknek nagy a kalóriasűrűségük és nem eszenciális tápanyagok. A kókuszzsír közepes szénláncú triglicerideket tartalmaz. Testépítők nem hogy kerülik, hanem edzés előtt isszák, diétában energianyerés céljából.
Kéne neki, ha már edző (szeretne lenni) ;-)
Én az vagyok és a pofám leszakadna, ha nem értenék..... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!