Fehérje napon lehet enni kenyeret vagy kiflit. Zsemlét? Az nem a szénhidráthoz tartozik? A forumban olvastam.
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 18:52
2/12 anonim válasza:
Fehérje és keményítő napon 1-1 szelet kenyér megengedett.De ha teheted inkább barna fogyis kenyeret egyél.
5/12 anonim válasza:
már bocs nem kötözködni akarok, de a kenyérben mi a fehérje????? tömény szénhidrát. ha jól tudom ez a (nem mondom milyen )diéta a szétválasztáson alapul, akkor meg mi értelme van ha fehérje napon szénhidrátot eszel??? nem értem hogy csinálják ezt a diétát az emberek ha az alapjaival nincsenek tisztában.
6/12 anonim válasza:
A barátnőm ezeken a napokon evett 1 szelet kenyeret azt írták lehet.Már majdnem 40kg-ot fogyott ezek szerint így is hatásos.
7/12 anonim válasza:
nyugodtam ehetsz 1 kg. kenyeret.
8/12 anonim válasza:
Kis tudatlanok! A kenyér fehérje, hisz fehér!
9/12 anonim válasza:
nemértem hogy a nem hozzá értő emberek minek írnak hülyeséget inkább csöndbe maradnának..
és igen lehet mert végülis minden nap szükséged van mindenre csak amien napot tartasz aból kéne többet és a többit kicsit kerülni.. vagyis csak mértékkel:P:D
10/12 anonim válasza:
Igaz, hogy a szétválasztáson alapul ez a diéta, de ettől függetlenül meg vannak engedve csalások. Ebbe tartozik egy-két szelet kenyér evése is. Igaz, ha nem eszel ezeken a napokon kenyeret, akkor eredményesebb, gyorsabb a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!