Milyen sportok léteznek, amik vékonyítanak, és nem szálkásítanak? (Úszáson kívül. )
Azt olvastam több helyen is,hogy a futástól pl. a vádli vastagabb lesz,és ezt sokan tapasztalták is. És én is épp nem ezt akarom,mer a vádlim elég nagy..:S Igaz 160centihez 51kiló vagyok,de most komolyan hájas a combom is,a hasamon elég durva úszógumi van,többen alá is támasztották ezt.
Szóval?
Akkor ne fuss. Nem muszáj futni.
Pedig szálkásítanod kellene, attól nem lenne óriási izmod, hanem szép, egészséges kinézetű izom :)
És nem hinném, hogy 51 kg-osan annyira hájas lennél.. :O
Vékonyítás-izomtérfogat csökkenés közben a testzsír nagyjából ugyanannyi marad.Ezt bármelyik agyatlan diétával el lehet érni,ami alig tartalmaz fehérjét.Értelmetlen,egészségtelen.
Szálkásítás-A testen lévő zsír csökkentése úgy,hogy a meglévő izmok csak minimálisat veszítsenek a térfogatukból.
Ha az utóbbit választod és futsz,nem valószínű,hogy nőne a vádlid,mert a drasztikus ch csökkentés miatt örülhetsz,ha nem megy összébb.
Tehát az edzés mellett a bevitt fehérje és ch aránytól függ,hogy fog-e nőni,vagy nem.
Szóval?
Köszi a válaszokat,és bekell látnom,igazatok van..
És. Ráfogok állni a futásra,csak elég nehéz lesz hozzá szoknom,mert nem igazán szeretek..:\ És nálunk (falun élek:\) nincs se egy erdő,se dombos rész,se semmi.. Na mindegy. Majd eldöntöm,hol fogok,de megfontolom,az biztos. =)
Mégegyszer nagyonköszönöm.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!