Nagyon szeretem a csokit. Hogyan illesszem be az étrendembe?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom a csokit, de egészségesen szeretnék étkezni. Egy 1400-1500 kcal-os étrendbe hogyan illeszthetném be a csokit, úgy hogy ne hízzak és egészséges legyen? Tudom a csoki nem túl egészséges és fogyókúrás de én nagyon szeretem.2009. szept. 12. 13:09
11/15 anonim válasza:
Jaja. Ott az igazság! ne a csokin izgulj, a többi legyen nem műkaja!
12/15 anonim válasza:
A sníkerszről ennyit: vettem eg ytepsit, cukrot karamelizáltam, elkevertem egy vajjal.és pici szódabikarbónával. Beöntöttem egy tepsibe, és teleszórtam mogyoróval. Ez nem csoki, de csak a sz.b.kb fura benne, és elég a családnak+ a szomszédoknak egy hétre. És kiköpöt(pkhh) Szníkersz!!
Ehetsz egészségeset otthon.
13/15 anonim válasza:
Az uroldó hozzászólónak: azért mert otthon csinálod a vajjal elkevert cukor még nem egészséges. :)
A kérédésre: ha nem akarsz hízni a napi egy Snickers csak akkor nem sok ha rendszeresen mozogsz. Ha nem, akkor azért egyél kevesebbet szerintem... én tuti híznék annyitól :).
14/15 anonim válasza:
uroldó= utolsó... elgépeltem, bocsi :)
15/15 A kérdező kommentje:
természetesen minden más egészséges napi 5x eszem keveset zöldség gyümölcs , de a snickersröl tudom hogy nem valami egészsége viszont nagyon imádom, de az étcsokikat is ,főleg a bocit :) köszi a kommenteket
2009. szept. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!