Étrendembe nagyon kevés a kalória, mivel tudnám megtolni kicsit?
Figyelt kérdés
Jelenleg tömegnövelek, és ehhez ha jól tudom napi 52-60 kcal/tskg a szükségletem. Tehát nekem, ha 55kcal-val számolunk, az 3960.
Jelenlegi étrendem szerintem elég jó/fehérje ill ch szempontjából/, de a kalóriák száma csak olyan 2200-2300 kcalória körül van.
Mivel tudnám kipótolni a kalóriaszükségletem?
2011. aug. 26. 11:09
1/4 anonim válasza:
Hova lehet még süllyedni idiótaságban? Kegyetlen vagy b@szdmeg.
2/4 A kérdező kommentje:
Miért? De most komolyan, írd már le, h ez mért hülyeség amit kérdeztem? nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok.
2011. aug. 26. 13:23
3/4 anonim válasza:
De mit írjon le? Ilyen sötét kérdést nem olvasni minden nap, szerintem a hét leghülyébb kérdését megnyered.
Könyörgöm, gondolkozz.
4/4 anonim válasza:
Ha rendben van a fehérje/ch/zsír mennyisége normális kajákból, kizárt dolog, hogy nem elég a kalória. Mivel is tudnád megtolni kaján kívül? miben van még kalória? Nézzed meg újra biztos jó-e az étrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!