Napi egy, max 2 zsemle teljesen tönkretenné a fogyókúrám?
Figyelt kérdés
Nem akarok és nem is tudok lemondani róla teljesen. Mellette egészségesen étkeznék, sok gyümölcs, zöldség, fehérhús, kevés tészta (2hetente 1x), nincs chips, üdítők, csoki, süti, tej, barna kenyeret ennék. ÉS persze a mozgás is meglenne mellé.2013. márc. 4. 12:22
1/7 anonim válasza:
én is fogyókúrázom, már 3. hete fogytam is már 3 kilót. A 3 hét alatt egyszer ettem 1 db zsömlét.. eleinte rossz volt, de már nem hiányzik. Szerintem nem kéne enned.
2/7 anonim válasza:
Nem kellene, és barna kenyeret sem kellene enned. Inkább teljes kiőrlésű kenyeret egyél ha nagyon ragaszkodsz hozzá. A barna kenyér az csak színezett fehér.
3/7 anonim válasza:
Szerintem néha-néha belefér 1. De napi szinten lehet mellőznöd kéne! Én 3 hónapja nem ettem zsemlét, és nem hiányzik! Kenyeret azt szoktam, heti 1x egy szeletet de van, hogy még annyit sem! Szerintem neked is menni fog, pár nap után :) Sok Sikert!
4/7 anonim válasza:
Én meg ennék a helyedben, ellentmondva a többieknek. Lehet, hogy kicsit lassabban fogsz, de nem lesz az az érzésed, hogy csupa lemondással jár a fogyókúra. Könnyebb tartani, ha nem szenvedés.
Én heti 1 kilót fogytam, és semmiről nem mondtam le, csak mennyiségileg lett kevesebb az étel, és több a mozgás (napi 1 óra gyaloglás). 10 felesleges kilóm volt, :)
5/7 anonim válasza:
igyál egy kávéskanálnyi almaecetet vízzel elkeverve, az csökkenti az étvágyad
6/7 anonim válasza:
én napi 2őt,de inkább csak 1et ettem és több,mint 4kiló ment le egy hónap alatt.. pedig max. 15kg felesleg van rajtam( inkább 10)
7/7 anonim válasza:
Amíg nincs pénzem paleó kenyérre, addig sajnos nekem is lecsúszik napi 1-2 kis kenyér, zsemle, (reggelire) mégis 17 kilót fogytam.
Mellé ugyanaz megy nekem, ami neked: hús, zöldség, desszertnek gyümölcs, sós nassnak magok.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!