Mit gondoltok a kakaóról fogyókúra alatt?
Mármint azon túl jutva, hogy a tej bocinövelő és tele van növekedést serkentő hormonnal stb stb. Ezt én értem, de ha ettől eltekintünk, elméletben lehet-e fogyasztani holland keserű kakaóporral és édesítővel, akár nyírfacukorral készült kakaót?
Ha már itt tartunk melyik a jobb, az édesítő vagy a nyírfa cukor?
10g kakaopor ~35kcal zsir es ch
2dl tej ~100kcal zsir es ch
25g nyirfacukor ~60kcal ch
edesitobol figyelni kel mert van amelyik ua mint a sima cukor.. de van olyan ami null kalorias...
Nem szeretem, soha nem is szerettem. De tudjátok milyen az ember, amit nem lehet, azt akarja, az nem számít, hogy amikor lehetett akkor nem kellett. :( Nahát ez rám nagyon igaz.
Soha egy dl tejet nem bírtak belém erőszakolni a szüleim, mikor felnőttem sem kellett. Persze, most, hogy nem ihatok egyből kívánatos lett. Néha a pityem szakadna le érte.
Ki is próbálom. Mert soha nem szerettem, de ugye a tejet és a kakaót sem. :)
Olyan nevetségesnek érzem magam ezzel az ízlés dologgal.
Köszönöm.
Bocsi, tényleg elírtam: a pittyem akar leszakadni érte.
Tájszólás, felénk így nevezik az ajkakat.
Köszönöm a felvilágosítást, Én hajdúsági vagyok, erre felé nem hallottam még ezt a kifejezést.
Egyébként magában is ihatod tej nélkül, akár babkávé helyett is.
Nahát, ezt a szólást megjegyzem :D Poénos, én sem ismertem :)
Én sem javaslom a normál tejet, több szempontból sem. Sok felnőtt meg sem tudja emészteni, hisz nem normális dolog számunkra a tejfogyasztás felnőtt korban. A bolti tej eleve rosszabb, mint a házi...
Ha csak megkívántad és nem akarsz valami sokat inni, a drágább és szerintem sokkal, sokkal finomabb "tejeket" is használhatod, kókusz, mandula :)
A mesterséges édesítőket meg nem enném, inkább a természeteseket, de azokat sem ismerem, én kis mézet szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!