Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A feleslegemtől így megszabadu...

A feleslegemtől így megszabadulhatnék? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nyáron mikor általában fürdőruhában vagyok, szépen szeretnék kinézni. De van rajtam egy kis felesleg, ami a fenekem alatt sajnos nagyon jól látható. Ezért most már napi ötször ennék keveset, 2-3 liter vizet innék, heti kétszer vagy háromszor 5km-t futnék + napi 50 fekvő, 100 hasprés. Ha így 2 - 3 hónap alatt a lemenne 5 kiló és, jól néznék ki, az lenne az álmom! Szerintetek?

13/L

2013. márc. 3. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A szénhidrátra figyelj oda a legjobban, ehetsz sokat husiból, zöldségből. Desszertnek gyümölcsök, sós nassnak magvak és nem lesz baj! :)

(amúgy azt olvastam, hogy: A feleségemtől megszabadulhatnék? :D )

2013. márc. 3. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:

En is azt olvastam, amit a elozo :D Gondoltam milyen alnok ferj lehet, ezt elolvasom..

Amugy a kerdesre valaszolva, szerintem jo lesz ha be is tartod amit elterveztel. A kajak minosegere figyelj meg.

2013. márc. 3. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Oké,köszi, hogy válaszoltál, ment a zöld jel!

[Feleség xD]

2013. márc. 3. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Végre egy normális, aki nem mindenféle fogyókúrákkal jön, hanem tényleg egészségesen és normális idő alatt szeretne fogyni. Most képzeletben kezet ráztam veled. :)
2013. márc. 3. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
3.Válaszoló: Igen próbálok normálisan fogyni! És köszönöm a kéz rázást! :D
2013. márc. 3. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!